Waren wat problemen voorgevallen met me bestelling door een email te sturen direct de zelfde dag antwoord en alles geregeld Niks te klagen over klantvriendelijkheid En de Snelle levering

Ruim aanbod en super snelle bezorging

Ik had laat in de avond mijn pyrex glaasje kapot gemaakt, gelukkig kon ik bij mr-joy nog tot 23:30 uur bestellen. Met de garantie dat ik de bestelde artikelen de dag erna in huis zou hebben. Dit was inderdaad zo. Netjes binnen het tijdvak dat ze mij hadden gegeven per mail. Enig minpuntje vind ik zelf het minimale bestel bedrag om aan de gratis levering te komen. Ik meen €20,-. Ik heb er nog een aantal goedkope liquids bijbesteld, daar is echt een enorm aanbod in bij mr-joy.

Great service and products!

I've been buying from Mr. Joy for quite some time now and I'm always satisfied with their service, delivery times and products. Highly recommended.

Suuuuper

Super snel. Netjes.

Snel goed en goedkoop

Alles loopt soepel en aflevering is goed gepland

Goed met enkele gebreken

De meeste keren gaat het makkelijk maar wat ik jammer vind is dat er veel aanbod is die niet op voorraad is. Een grotere voorraad zou makkelijk zijn. Misschien is het ook een tip om de website zo te maken dat je kan kiezen voor wat in stock is. Dan zie je niet alle artikelen die tijdelijk uitverkocht zijn. Verder erg tevreden over het aanbod n de qualiteit. Blijft mijn vaste winkel

Altijd prima!

Elke keer dat ik hier iets bestel is het altijd snel thuis en in goede condities. En ze hebben en goede assortiment van e-liquids die minder kosten dan hetzelfde merk in andere winkels

Snelle correcte service!

Alles makkelijk gevonden op deze site, de verzending en communicatie is zeer snel en aangenaam verlopen. Ik kom zeker nog terug

Snelle levering met uitstekende producten !

De website is zeer gebruiksvriendelijk. Er is een groot aanbod aan producten dus de kans om het gewenste te vinden is heel groot. Dit is nog maar mijn eerste keer maar ik zal jullie diensten zeker en vast vaker gebruiken !

Heel snelle levering

Ik ben zeer tevreden!

Zeer snelle levering

Goede prijzen, goede service en een groot aanbod

Als je eenmaal je favoriete product heb uitgezocht uit het enorme aanbod, dan krijg ik altijd netjes mijn bestelling op tijd geleverd. Mocht het een keer mis gaan (vaak schuld van PostNL) dan stuurt Mr Joy heel snel een nieuwe levering. Mocht de "oude" levering alsnog aankomen, dan mag je het houden. Ik neem aan tot een bepaald bedrag, maar ik was erg onder de indruk van de service en snelle reactietijd. Kortom: 5 ✳️✳️✳️✳️✳️ voor Mr Joy! 👍

All I need next day at home, what els could u ask? Top seller!

Ruime keuze, gebruiksvriendelijke site.

Snelle levering, ruim gesorteerd en makkelijke bestelprocedure. Top!

Snel - kwaliteit en zeer makkelijk.

Goede producten in de shop (online) waarschijnlijk in de winkels ook maar daar kan ik geen oordeel over geven. De producten zijn super snel geleverd en altijd optijd.. Ik ben zeer teverden over MR Joy!

Best website for quick dispatch and sending, the order is always correct.

Altijd super geregeld

Bestelling altijd op tijd, geen gezeik.

Snelle levering!

Snelle levering, uitstekende service

Goeie service, uitstekend snelle levering.

Okidokido

Heel fijn geregeld !

Kan het iedereen aanraden

Top voor elkaar

Makkelijk te bestellen op een goeie site. Bestelling snel geleverd en helemaal makkelijk dat je er vaak niet voor thuis hoeft te blijven.

Komen na wat ze beloven, pakketjes altijd dag erna in huis. Top! Wel vaak producten niet op voorraad. (In ieder geval producten die ik dan net wil..)

top site ik raad het iedereen aan

soms is de voorraad beperkt maar paar lossen dit op door andere mogelijke oplosingen te bespreken egt top site