Komen na wat ze beloven, pakketjes altijd dag erna in huis. Top! Wel vaak producten niet op voorraad. (In ieder geval producten die ik dan net wil..)

top site ik raad het iedereen aan

soms is de voorraad beperkt maar paar lossen dit op door andere mogelijke oplosingen te bespreken egt top site

Snelle levering van het juiste product en met zorgt verpakt.

Tijdige levering netjes door de brievenbus

Meestal op tijd geleverd, erg fijn!

Snelle levering en goed verpakt

Producten zijn hier ook wat goedkoper dan op andere sites. Levering was ook snel genoeg. Zal zeker vaker hier bestellen

uitstekend

goede bezorging

Quick, friendly service

One package had a wrong address and I was informed promptly and invited to update the address, before the package was re-sent.

Snelle levering, voorraad lang uitverkocht

Altijd snelle levering, maar sommige producten zoals de glazed donut, Ziin naar mijn idee te lang niet meer op voorraad. Of er wordt te weinig besteld of te laat Mvg Fred

Altijd een snelle levering. Mocht er iets mis zijn dan wordt dit erg snel en goed opgelost. Ik had verkeerde coils besteld, gemailed, direct antwoord en oplossing, de volgende ochtend al binnen, chapeau. De prijzen en het assortiment zijn uitstekend. Ik bestel alleen nog maar bij Mr-Joy.

perfect snelle service aan een korrecte prijs

snelle levering , perfecte verpakking , goede prijs !!!

Helemaal top!

Heerlijke vloeistof en snel geleverd , echt een aanrader!

Goed ,betrouwbaar ,simpel

Duidelijke site goed gemak.

Helemaal tevreden

Makkelijk bestellen, niet duur en snel geleverd!

snel en gemakkelijk

Veel keuze,snelle levering

Aangename webshop, duidelijke omschrijving en uitgebreid aanbod.

Positief, goed gamma, snelle levering. Zeker voor een aanrader. Bij een volgende bestelling zal ik de webshop van mr. Joy zeker raadplegen.

Goede ervaring

Prettig dat het snel geleverd wordt .

altijd naar afspraak

snel en correct

Snel geleverd en door de brievenbus. Perfect!

Perfect super snelle levering

Uitstekende service!

Altijd zeer tevreden van jullie service!

1 woord genoeg TOP

In de avond besteld om half 10 en volgende dag al in huis. Dus supersnelle service. Site is makkelijk in gebruik om produkten te zoeken en bestellen. Ik kom zeker hier terug om te bestellen.

altijd goede afhandeling

Indien problemen wordt dit zo snel opgelost, meestal in het voordeel van de klant.

Apparaat was beschadigd. Kregen een compleet nieuwe set toegestuurd. Zonder gezeur

Goede 1e ervaring

Voor het eerst besteld en meteen een fijne ervaring. Alles snel en jeurig geleverd. Mijn complimenten

Super en snel geleverd

Gewoon zoals altijd goed ,nestjes en snel geleverd