Goede 1e ervaring

Voor het eerst besteld en meteen een fijne ervaring. Alles snel en jeurig geleverd. Mijn complimenten

Super en snel geleverd

Gewoon zoals altijd goed ,nestjes en snel geleverd

Geweldige service!

Altijd bereid om in oplossingen mee te denken als er onverhoopt iets niet oké verloopt bij bestellingen. En onwijs snelle en betrouwbare verzending! Hulde!

Issue with parcel

There was an issue with my parcel ( it was tempered). I sent a picture of it advising them what had happened and the order was resent fully without any extra costs. That’s what I call great service.

Geweldige service. Altijd dag erna bestelling in huis

Duidelijke website met heel veel verschillende merken, scherpe prijzen en supersnel geleverd.

Supersnel (en niet duur) !

Supersnel (en niet duur) !

Snel en goed

ik bestel al een paar jaar via Mr. Joy en het word altijd snel geleverd en daarbij een goede service

Goede producten, niet optijd geleverd.

Blij met mijn producten maar voor 23:30 besteld volgende dag in huis is een fabeltje. Meerdere malen besteld en krijg het altijd na 2-3 werk dagen pas binnen. Nog redelijk snel maar niet de snel heid waarmee geadverteerd word.

Kwalitatief uitstekend

Altijd fijn bestellen. De website is overzichtelijk, de producten zijn van goed kwaliteit (bijvoorbeeld de 'huismerk' coils) en de bezorging is tot nu toe altijd keurig op tijd.

Snelle levering veel keuze

Snelle levering veel keuze

Trefzekere snelle levering, breed assortiment.

Fijne partij, leveren snel. Groot assortiment, lage prijzen. Kortweg mijn go-to-webwinkel voor e-smoking.

Betrouwbare site met ruim aanbod.

Veel kuize, algemeen goed maar ik kon niet alles vinden op de site. Moest via Google.

Snel en goed geleverd

De website is makkelijk en overzichtelijk. Bestellingen zijn snel thuis. Gewoon goed.

MrJoy doet wat je hoopt dat een webwinkel doet

Ik heb een aantal webwinkels geprobeerd maar, MrJoy is zeker de betere. Zeer groot assortiment aan liquids, coils en alles op gebied van e-roken. De levering is snel en ik heb nog geen foute levering gekregen (25+ bestellingen). Ook afhandelingen van vragen/ tijdelijk niet leverbaar verloopt snel en soepel. Ik heb geen reden meer om andere leveranciers te zoeken. Top!

Vlot, dag nadien in huis

Goede samenwerking met bpost, dzg nadien max 2 dagen later in huis

heel tevreden

Ik ben heel tevreden omver mr.joy. je kan er werkelijk alles krijgen, snelle verzending en veel keus, ik woon in belgie en mijn bestelling ligt de volgende dag al in de brievenbus.

Altijd correct en snel.

Duidelijke website. Directe bevestiging van bestelling en betaling. Goed assortiment.

Snel en betrouwbaar, ruim assortiment.

Ik bestel nu al jaren bij mr joy. Niet altijd zo geweest maar een scherpe prijs en snelle levering heeft dat doen verranderen.

Valt tegen

Goede keuze maar traag in bezorgen

Zeer snelle levering, verpakking minder.

Vorige x 10 busje vloeistof was brievenbus pakket. Nu postpakket. Kan ik weer op pad om het bij een verzamelpunt op te halen. Terwijl ik daar bijna geen tijd voor heb.

Mr. Joy got me into vaping

I was a regular cigarette smoker before. Once I got to know the webshop, I changed my preference to vaping. The website was convenient and easy to use. The purchase system was easily designed.

Uitstekende winkel

Snelle betrouwbare levering, Duidelijke website en makkelijk betalingen. Met een woord super

Snelle levering in de brievenbus (binnen 24 uur) en als producten niet op voorraad zijn wordt dat meteen kenbaar gemaakt. Maar het meeste is op voorraad, top site!

Prima model en werkt goed

Werkt zoals het moet werken maar ik zou wel goed alles van te voren uitzoeken betreft met de vloeistoffen maar Voorde rest doet het zoals je er van verwacht!!!

Prima ervaringen..

Verschillende keren al besteld, alles heel snel en keurig verpakt in huis.