goed, alleen de vorraad stokt nogal erns

bepaalde liquuds hebben ze nietgenoeg oo voorraad

Altijd de nummer 1 keuze voor het bestellen van coils, liquid, drip tips en andere spullen! Supersnel geleverd en meestal in een envelop, waardoor het niet nodig is thuis te zitten. Geen andere vapewinkels meer nodig door Mr-Joy!

Vriendelijk en behulpzaam personeel en snelle verzending

Ik bestel regelmatig of kom langs bij de winkel in Amsterdam en de service is top!

Goede site en heel goede service

Heel vlugge en juiste service, vandaag besteld, morgen in huis

Prima service alleen grijp vaak mis qua voorraad

Service en webwinkel zijn prima. Alleen het merk vloeistof wat ik damp met gewenst nicotine gehalte is vaak niet leverbaar. Daarom bestel ik tegenwoordig regelmatig ergens anders.

Prima service en snelle levering

Een duidelijke webshop. Correcte levering op tijd. Geen op of aanmerkingen

Uitstekende Service

Snelle en correcte levering! Binnen 24uur had ik het in de brievenbus alles zonder deuken en een correcte bijschrijft bij het product

A'tijd heel goed geholpen

Goeie service

Altijd tevreden, niet perfect aangezien mijn levering niet altijd klopt maar ze pakken het zo goed aan dat ik er niks slechts over te zeggen heb. Zeker een aanrader als je je spullen snel geleverd wilt hebben en een snelle service wilt voor vragen.

Goede service vanuit mr joy zelf. DHL had mijn pakket verkeerd gesorteerd, dat was t enige nadeel. Kan gebeuren natuurlijk!

Doet wat het beloofd

Veel keus, snelle levering zoals beloofd.

Snel, veel keuze

Er is veel keuze, goede prijzen en je wordt zeer goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Ruime keuze, duidelijke omschrijving, snelle levering

Al 2 berichten gestuurd

Geen reactie op 2 berichten over verkeerde levering. Teleurgesteld en wil mijn geld terug.

Super product

Jullie doen het top

Altijd goed en snel geleverd

Ik bestel geregeld bij mr joy. Altijd goede service

Gewoon top

Snelle service, zeer makkelijke website doe zo verder aub!!!

Jullie komen altijd de voorwaarden na

Ik heb een hekel aan het feit dat sommigen ‘a’ zeggen maar ‘b’ uitvoeren. Mr Joy maakt zich in mijn opzicht hier niet schuldig aan en zolang zij dat niet doen zal mijn voorkeur hier liggen, of ik nou een euro meer of minder betaal. Loyaliteit is belangrijk bij het verlenen van service. Ik voer zelf een service gericht beroep uit en weet waar ik over spreek.

Goed als het op voorraad is.

Er is zo ontzettend veel niet op voorraad dat ik inmiddels andere adressen aan het proberen ben want bij mr. joy wordt ik nogal treurig als ik zo vaak "no stock" zie staan.

Super tevredeb

Snelle levering, heel tevreden

Goede kwaliteit van vape’s, ik vind het ook enorm fijn dat als je iets besteld dat het heel snel aankomt. Ik heb deze week 2 bestellingen gedaan en ben er zeer tevreden mee .

Snel en goed

Snelle levering, goed verpakt en ruime keuze

SUPER

Heldere website, ruim assortiment, zeer snelle levering. Kortom...aanrader!