Top webshop

Snelle afhandeling en levering van mijn bestelling en ben er zeer blij mee echt een aanrader toppie!!!!

Perfecte en snelle levering

Snelle en perfecte levering👍🤟

Goede ervaringen met dit bedrijf

Door plotselinge opname in ziekenhuis dreigde er een tekort aan liquide maar even nieuwe besteld en werd toen bezorgd in SPANJE . Duurde bijna een week maar daar kon mr.Joy niets aan doen DHL kon niet sneller. Al met al een prima bedrijf en een goede services mr.Joy

prima website en service

goede website, veel keus en snelle verzending

Leverd altijd op tijd en het juiste product!

Grote selectie en snelle bezorging.

Veel sites beloven snelle bezorging maar maken dat niet waar. Bij mr-joy altijd de dag erna in de brievenbus, gewoon top!

Goed en snel

Alles verliep snel en correct

Wisselend

Verzending is geweldig snel! Als mijn te bestellen product op is, duurde het helaas erg lang voor dat het er weer is.

Snel en betrouwbaar

Ik heb zeer goeie ervaring met mr joy en zeker blijf ik bij jullie bestellen

Perfectly

Very fast delivery and goods as described

Verkeerde zending.

Ik had besteld GT CORES 0,4 ohm gt 2 40-80w en ik heb gekregen 0,5 ohm gt cCELL 15-40w dus weet niet of dat ook te gebruiken is is toch echt wat anders dacht ik ,moet ik het terug sturen of kan ik het ruilen bij een winkel bij mij in de buurt ?????? Groet J.Kooij.

teleurstellend

mijn nieuwe e-smoker ontvangen. Bericht gestuurd dat ik ontevreden ben maar tot op heden geen reactie. Mijn nieuwe e-smoker heeft een klein reservoir en levensduur batterij valt tegen. Tevens was de gebruikshandleiding zeer slecht, koste me bijna een flesje liquid.

Goed assortiment, mooi ingepakt verzonden

Mooi assortiment van nic salts en andere e liquids. Goede beschrijving van smaken rap verzonden voor in België. Ik ben zeer tevreden

snel besteld en nog sneller geleverd

Prima site waar het bestelproces vlotjes verloopt. Prima ga zo door. Levering next day ook prima dus.

Mijn favoriete vapeshop!

Topwinkel bestellingen snel in huis

Altijd goed, altijd optijd, altijd op voorraad

Al meer als een jaar lang vaste klant bij MR.JOY. Nog nooit een vertraagde bestelling gehad. En altijd mijn favoriete juice op voorraad.

Mooi op tijd

Mooi op tijd

Snelle levering, alleen jammer dat het eerst gewoon gratis verzending was en je nu een bepaald bedrag moet besteden wil het gratis zijn

Perfecte levering en goede kwaliteit

Alles na wens ontvangen. Goede prijs. Met de bestelling 1 ding niet geleverd maar na contact werd dit perfect afgehandeld. Super

Erg goed, maar heeeeel veel keuze

Iets te veel keuze? Maar dan wordt aan alle wensen voldaan. Mis ook de eclectische pijpen

Altijd goed en snel in huis

Ik ben zeer tevreden met de service. Dat je tot half 12 kan bestellen, volgende dag in huis is ideaal. Het is nog nooit voor gekomen dat de bezorger de volgende dag niet kwam. De website is heel overzichtelijk, fijn om bijvoorbeeld een bepaalde smaak te zoeken. De informatie voor beginnende damper is duidelijk. Altijd de juiste bestelling gehad, top, ga zo door!

Utterly satisfied

Great selection, responsive customer service and excellent quality paired with fast delivery. A very happy customer.

Top service!

Zelf bestel ik al meer dan 1 jaar, en altijd zonder problemen. Heb je een vraag over een product of service. Dan reageren zeer snel! Keep u the good work 👍

Overzichtelijke website, scherpe prijzen en bijzonder snelle levering