Echt geweldige webshop!

Eerste ervaring met vapen was niet zo goed, maar dat was eigen ervaring wat ontbrak, op de website staat het top uitgelegd waar je om moet denken. Veel keuzes en je weg goed kunnen vinden, zelfs als leek, ik heb de afgelopen week goed ingeslagen, en dankzij Mr Joy rook ik die vieze sigaretten niet meer, ik geniet van de verschillende smaken en door de goeie uitleg op de site, kan ik me verder ontwikkelen

Mr. Jou is “Smoking Good”

Snelle levering van de gemaakte bestellingen. Maar ook een min puntje: vaak zijn bepaalde liquids enige tijd niet leverbaar.

Kortom super service

Altijd snel en probleemloos geleverd. Klasse!

TOP!

Lekker snel binnen en vanaf 20 euro geen bezorgkosten meer!

ik heb alleen maar goede ervaring met mr JOY

Supersnelle levering in België

Altijd 1 dag verzending, en alles in stock.

Grote varieteit en snel

Een heel ruime keuze aan vapes, snelle service en gemakkelijke website. Prijzen zijn zeer concurrentieel!

Perfecte levering, maar ook de service is helemaal top!

Een e mail gestuurd over een levering, en ja hoor de volgende dag al een duidelijk omschreven antwoord. Waar ik mij helemaal in kon vinden. Voor mij een steun bij het afkicken van de "echte" sigaret. Dankjewel MR-JOY

Aroma over datum

Het is de tweede keer dat ik wat heb besteld bij mrjoy, bij de eerste was de levering 5 dagen later als beloofd en nu krijg ik een aroma die al 6 maanden over datum is. Volgend mij mag dat niet?

Goede snelle service, uitgebreid assortiment

Mijn ervaring met mr joy is alleen via internet, ik heb nog geen telefonisch contact gehad(was ook niet nodig). Zeer uitgebreid assortiment, duidelijke beschrijvingen bij producten en snelle levering. Meestal brievenbus post dus je hoeft niet thuis te wachten op bezorger.

Snelle leveringen altijd met een goede prijs

Ruime aanbod, overzichtelijk, goede service

Alles super geleverd, altijd weer

Alles keurig en op tijd afgeleverd, elke zending weer!

Snelle en correcte service!

Snelle en correcte service! Helaas niet altijd mijn favoriet op voorraad.

Geen klachten

Mr Joy is enorm goed in wat ze doen

Mr Joy had de Coils die ik zocht wel op voorraad

Missie geslaagd ben dol op mijn uwell crown 3 tank was een opgave om de Coils nog te vinden Mr Joy had ze gelukkig wel

Snel...

Helemaal super

Geen nadelen te benoemen alle bestellingen op tijd binnen gehad volgens afspraak netjes behandeld en goed uitgelegd via mail.

Eerste keer op de site maar prima bevallen

super tevreden!

Altijd vlotte levering, altijd goed en keurig verpakt! En bij problemen, of fouten, staan ze ook voor hun product en bedrijf, en lossen het keurig en vlot op!!! Absoluut een aanrader, heb er al vaker besteld, en ga dat ook zeker weer doen 👍🏻

Super fijn!

Snelle levering, veel keuze, bij €20,00 gratis verzending en een track en trace! Top! Ik ben een terugkerende klant.

Good product, bad delivery

Been a customer for a while, at least a dozen orders. Last few were not delivered on time, didn’t go into mail slot, even though small package. Last delivery, I actually watched the truck drive by, then got an email saying it was returned to sender. I’ve given my phone number, so they also could have called me. So I had to order from someone else. I know the courier is not under your control, but perhaps you can complain, to ensure on-time delivery and use the mail slot. Aside from that, the service team was very helpful, and refunded my money.

Ruime keus en snelle levering. Ideaal dat het brievenbus post is en er niet voor thuis hoef te blijven.

The Best

The Best shop 4ever!

Ruim aanbod en vriendelijk!

Goed aanbod, vriendelijke klantenservice en ook een fysieke winkel.

Altijd op voorraad en snel geleverd

Altijd op tijd geleverd. Ik hoef nooit thuis te zijn omdat het meestal verstuurd wordt als brievenbuspakket en de producten zijn altijd op voorraad.