Tot ‘s avonds laat bestellen en de volgende middag al in huis. Ruim assortiment van smaken en merken.

Ik koop mijn e-liquids altijd bij mr.joy, elke keer als de bestelling correct is en op tijd besteld.

Zeer snelle verzending

Goede ervaringen, snelle verzending en een duidelijke website

Vlugge levering, goeie produkten

Alles prima inorde en vooral vlugge levering

Mooi assortiment en prima service

Al geruime tijd klant van Mr-Joy. Ruim assortiment aan keuze en vooral een prima service!

Correct vlotte levering

Goede prijs kwaliteit. Correcte vlotte levering

Altijd snel

Als je de laatste e liquid pakt heb je na het bestellen de volgende nieuwe in de brievenbus!

toppie bedrijf

ik bestel er graag want het vlug binnen

Super snelle levering!!!

De levering is top en alles op voorraad

Uitstekend!

Heel snel levering en hoog kwaliteit producten.

Bestelde producten snel geleverd. Ruime keuze, duidelijke en overzichtelijke website.

Communicatie = 0

De producten zijn qua prijs en prestatie uitstekend (dus een: JA bij de keus hieronder) echter: Ik heb nu al een paar keer geprobeerd contact te krijgen met Mr. Joy, via hun email adres: [email protected], maar tot op heden geen reactie mogen ontvangen (ook niet in SPAM), en dit al sinds 19 December. Ik vraag me af of ze heel druk zijn of gewoon niet geïnteresseerd?

fijne webwinkel

Alles duidelijk omschreven en veel op voorraad

Langzame lever tijd

Het duurde een aan dagen langer dan geadverteerd werd

Zeer efficiënt

Ik heb alleen maar zeer goede ervaringen met mr joy en ik ben al jaren klant.

Duidelijk, snel en goed

Ik zocht een nieuwe E-sigaret. Hiervoor spreek ik dan graag iemand die hier verstand van heeft. Nadat ik een mail had gestuurd kreeg ik binnen 3 uur een mail terug met daarin een aantal suggesties. Deze suggesties heb ik dan ook gekocht en het eindresultaat is super. Snelle levering en alles conform afspraak. Vakwerk.

Makkelijk te bestellen en goede service.

Niet alleen makkelijk te bestellen , en goede service . Snelle levering , en netjes verpakt . En bij vragen heel snel antwoord . Zo doorgaan 👍

Snelle levering!

Betrouwbare webshop

Snel en makkelijk bestellen

Snel en makkelijk e-liquid en accessories kopen voor je e-sigaret.

Groot assortiment, snelle bezorging

Gewoon goed

Altijd correct en snelle levering

Altijd correct en snelle levering

Altijd weer tevreden.

Snelle levering,goede producten.

Duidelijk, makkelijk en snel!

Ik bestel nu al ruim een jaar bij mr-joy, ik vind het ideaal, het is heel gemakkelijk kiezen en bestellen en de lay out van de website is duidelijk genoeg, als je weet wat je wilt. De 1e keer was wel een beetje een zoektocht.