Gewoon keigoed !

Ik bestel al ruim 2jaar mijn e-sigaretten , filters, coils en vloeistoffen bij Mr.Joy en bevalt mij uitstekend. Makkelijk te bestellen en snel thuisbezorgd, gewoon keigoed.!

Veel keuze en snelle levering en goede prijzen!

Ik bestel mijn vape producten nu een jaar bij mr.joy en heb nooit problemen gehad. Er zijn veel duidelijke keuzes en alles staat netjes gesorteerd. De levering is erg snel en netjes verpakt. Een aanrader voor beginnende en ervaren vapers.

Goede winkel, helaas wat minpunten.

Ik bestel hier redelijk vaak en 99% van de orders zijn op tijd binnen. Ook heel fijn dat dit (voor zo ver ik weet) de enige Nederlandse vape-shop is waar je tot 's avonds laat kan bestellen. Uiteraard zijn er ook wat dingen waar zij aan kunnen werken: Vaak zijn producten 'out of stock', waardoor ik genoodzaakt ben om verder te zoeken naar een andere winkel. Dat is heel jammer. Ook is de enige keer dat ik een e-mail heb gestuurd hier niet op gereageerd. De website is na mijn mening niet zo goed. Beetje rommelig en het is wel toe aan een wat moderner design. Natuurlijk is dit niet het einde van de wereld maar het zou altijd goed zijn om een mooie en overzichtelijke website te hebben. Ik geef deze winkel 5 sterren omdat ik zeer tevreden ben met waar het uiteindelijk om draait (na mijn mening): Snelle levering en altijd op tijd verzonden.

Prima als altijd

Prima prijzen en snelle bezorging in Nederland. Ik woon nu in Spanje, het bezorgen van een pakje duurt nu 10-11 dagen. Het schijnt voor Spanje normaal te zijn. Alle bestellingen en post zijn lang onderweg.

Geweldig, snel en uitstekende informatie vwb de verzending.

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Heel tevreden over de medewerkers bij mr-joy. Snelle en correcte hulp bij eventuele vragen.

Al jaren uitstekend

Mr.Joy is gewoon helemaal prima. Al lange tijd vaste klant en ik zie dat voorlopig niet veranderen.

Snel en goede levering.

In de avond laat besteld en de middag daarna al in huis. Super goed en snelle levering.

makkelijke site met prima bezorging vh bestelde

ik kies hierom voor mr-Joy

Amazing!

Easy to order, quick delivery, good quality! I ordered many times and always without any problems. Would definitely recommend!

Snel

Onoverzichtelijke website op de telefoon. Verder wel snel

Globaal tevreden.

Ik bestel regelmatig e-liquids bij mr-joy. Globaal genomen ben ik zeker tevreden. Verzending top. Alleen de laatste tijd, is er helaas wat mis communicatie wat navraag over het bestellen van bepaalde vloeistoffen. Maar uiteindelijk word het gelukkig keurig opgelost. Dus daarom alsnog 8 sterren.

Zeer goed bedrijf snelle levering AANRADER!!!!

Ik bestel nu anderhalf jaar mijn vape-spullen bij Mr. Joy en dat bevalt uitstekend.

Goede en snelle service. Eén keer ontving ik een bestelling waarbij een flesje miste (iedereen maakt wel eens een vergissing). Ik heb contact opgenomen en dat werd direct hersteld zoals een een goed bedrijf betaamt.

Snelle levering en alles verder zoals beloofd

Goed product...snelle levering en gemakkelijk

De producten zijn goed en de levering is altijd juist en snel....bestel hier graag mijn producten!!

Snel geleverd, eerlijke prijs.

Kwaliteit van de producten is goed. Prijs is beter dat in de winkels, ook is de snelle levering heel prettig.

Snelle levering, ruim assortiment

In principe alles goed. Mag wel iets meer advies en betere navigering.

Snelle levering !

Prima webshop

Ik koop hier al mijn vape benodigdheden en altijd prima service.

geweldig

goede service en snelle service

Products arrived in great condition, but very late, prices were average

Although the products arrived in great condition and i will order again, it was a hassle to keep track of my delivery until the tracking link was sent after i emailed about the delay. i would highly appreciate if this was improved. I really like the website design and how easy it is to use but the Belgian website is somewhat glitchy and does not show the colors of vapes and other little stuff properly. Not very problematic just a notifier :D

Altijd netjes en snel bezorgd

Altijd netjes en snel bezorgd

Perfecte online winkel!

Snelle levering en erg scherpe prijs. Onlangs weer liquids besteld als verjaardagscadeau voor mijn vader en hij is erg tevreden!

Veel keuze, en een hele snelle levering.

Ik bestel hier al een hele tijd mijn artikelen, en wat ze beloven doen ze ook. Vandaag besteld is morgen in huis. helemaal top.