prima service

Goede en snelle reaktie op emailservice en goede service

Levering altijd op tijd.

Alles perfect verlopen.

Zeer snelle verzending.

Snelle zeer correcte service en levering

Altijd de goede bestelling op de beloofde dag en tijd. Keurige e-mails die me prima op de hoogte houden.

Super tevreden, snelle correcte levering

Makkelijk te bestellen snel geleverd, veel keuze

Altijd super

Bestel bij mr. Joy 90% van me juice en hun levering is altijd snel! Laatste keer was de verpakking open gegaan tijdens levering en miste ik 2 juice flesjes :( heb ze gemaild en had binnen paar uur antwoord en werd me geld meteen terug gestort. Service is iets waar ik hun een absolute 10 voor moet geven!

super snel

super snel

Snelle levering, duidelijke track n trace. Minpunt: graag meer geavanceerde filter opties voor website. Vb. 60pg,fruit,sorteren op prijs, xmg nicotine, toon enkel op voorraad. Nu lukt dat niet.

Snel geleverd, niet te duur, veel keuze

Makkelijke site en super snelle levering.

Alleen maar top

Alles is positief. Snelle levering top service. Goeie prijs. Duidelijke site. Kort om kan niet beter. Het is al perfect.

goede ervaring.

bestelling snel bezorgd. bij contact snel antwoord en goede oplossing bij problemen. ben zeer tevreden.

Fast delivery and a excellent product.

Very happy

Snelle levering, duidelijke site.

Better dan je verwacht!

Snelle professionele bezorging van producten. Duidelijk website! Grote assortiment. Geen spam of advertenties!

Fantastisch!.

's avonds besteld en de volgende dag om 11.00 uur binnen.

Ene dag besteld volgende dag in huis

Altijd op voorraad, altijd snel geleverd

Altijd op tijd, levering is snel en website is overzichtelijk

De levering is altijd snel, dat is top. Jammer dat soms producten uitverkocht zijn of het specifieke aantal mg dan op is. Daardoor moet ik soms voor andere webshops kiezen.

NIETS OP AAN TE MERKEN

ALLES CORRECT EN OP TIJD GELEVERD !!!!

Goede leveringen

Goed service en snel geleverd.

Hallo. Er is van alles te vinden op jullie site wat ik nodig heb en jullie leveren ook heel snel.

Perfect, jullie hebben er een vaste klant bij!

Zowel de verzending als de levering perfect!