Heel goed, maar er zijn goedkopere aanbieders

Pluspunten: Snelle levering, betrouwbaar, alles zoals besteld. Minpunten: Er zijn goedkopere aanbieders met dezelfde leveringsvoorwaarden (gratis en volgende dag bezorgd) Veel artikelen staan op 'no stock', dats wel teleurstellend

Altijd snelle levering! Grote voorraad. En zo beetje alle vapes zijn goedkoper in aanschaf dan bij anderen online shops!

Makkelijk, snel en correct

Makkelijk het nodige product gevonden, besteld en betaald Ook snel geleverd en goed verpakt Prima!

supper

veel keuze in producten snelle levering

Leuk bedrijf

Mijn bestellingen zijn altijd netjes op tijd, alleen jammer dat de liquids van een bepaalde mg snel uitverkocht is, waardoor ik genoodzaakt ben bij een ander te bestellen.

Altijd mooi op tijd met kwalitatief goede producten

Erg fijne website met een prima service. Keep it up

Altijd snel

Goed en netjes verpakt, zoals altijd tip top voorelkaar, is en blijft mijn nummer 1 site voor e-smoking!

Heerlijke e-liquids ensupersnelle levering, top!

Overzichtelijke website, kan gelijk zien hoe de verhouding PG/VG is. Erg tevreden.

Snelle levering en breed aanbod

Snel en betrouwbaar

Ik ben al jaren klant en geen enkel keer is er iets verkeerd gegaan.

zeer tevreden om service

-stipte levering, correcte prijs, aangename website --> kortom top!

goede site en service, niks op te merken.

Snel, simpel en duidelijk.

Gewoon een goed werkende webshop. Handig dat er ook winkels zijn. Eerste keer in winkel geweest en nu bestel ik bij webshop. Overzichtelijk en ruim assortiment en inderdaad volgende dag in de brievenbus.

Fijne webshop

De voorraad is een tijdje matig geweest maar laatste tijd is hij weer super.

Prima ervaring en snelle levering

Prima ervaring en snelle levering

Topservice, fijne smaken, fijne producten!

Zoals altijd snel besteld en snel geleverd!

Altijd de volgende dag in huis!

Uitstekend bedrijf!!!

Uitstekend. Altijd alles keurig op tijd geleverd . En tegen hele aantrekkelijke prijzen. Dus kortom, heel tevreden 👍

Voor elk wat wils

Alle smaken komen aan bod en de onderdelen van de vapers maken het toestelletje altijd up-to-date.

Lekker snel

Prima bedrijf snelle levering producten op voorraad

Snelle levering en nooit geen problemen

Alles word altijd snel geleverd. Ze hebben veel keuze voor een goede prijs. Er zijn nooit geen problemen en bestellen is super makkelijk. Overzichtelijke site met een goede service.

Meer dan goed

Eerste keer wat besteld en niks op aan te merken. Alles spreekt voor zich tijdens de bestelling en supersnel binnen, aanrader!

tevreden

ik ben heel tevreden en ik doe al bijna twee jaar gebruiken top!

In 1 woord super!

Heb al verschillende op verschillende sites besteld maar mr-joy is de beste! Wat ze beloven gebeurt ook! Volgende dag de bestelling in huis!

Mijn ervaringen zijn goed!

Keurig altijd optijd geleverd door de brievenbus. Het enige jammeren is dat de sterktes vaak niet op voorraad is van de liquids. Verder erg tevreden!