Altijd goed en snel

Regelmatig besteld en altijd juiste en snelle levering.

Prima produkten snelle levereing

Prima levering goede service

goede service

Bestel al best een tijd bij mr joy en heb geen klagen. Altijd netjes op tijd.

Fijne producten, hele snelle levering en dat zonder verzendkosten.

Op het moment dat ik bestel, krijg ik vrijwel binnen een uur een bericht dat het is verzonden. Hoe snel kun je zijn?! Je betaald geen verzendkosten omdat het in de brievenbus past. Ook dat is ideaal. Je hoeft niet thuis te zijn en te wachten voor het raam totdat de bezorger er is. Het is goed verpakt en de producten zijn zoals ze omschreven zijn Al met al een zeer goed bedrijf!

Geweldig.

Makkelijke website, snelle levering.

Altijd snelle levering ! Super top !!

Bestellen, betalen en ontvangen allemaal soepel en snel!

gewoon goed zoals het hoort

goede sevice en goede voorlichting. Bij problemen of kapotte onderdelen zeer snelle en prettige reactie

Delivery was excellent.

Right on time as always.

Geweldige service en ruime keus!

Aanbod is perfect. Heeft mr. Joy het niet? Dan vind je het nergens. Service is top! Dikke 10. Snelle verzending en klantenservice is super.

Bijna alles perfect in orde

Bestellingen eenvoudig Leveringen snel Goed en snel contact Omruil geen probleem Stock beter als voorheen

Betrouwbaar en erg snelle levering

Alle bestellingen geplaatst hebben tot nu toe altijd geklopt. Super snelle levering en je hoeft er niet voor thuis te blijven want bijna alles past door de brievenbus. Echt super!

Betrouwbare shop

Bestel regelmatig via mrjoy. Gaat eigenlijk altijd goed en zoals ze beloven. Een keer meegemaakt dat de bestelling zoek was, maar netjes opgelost en uiteindelijk snel in huis zonder te veel poespas. We blijven allemaal mensen dus fouten gebeuren soms, maar belangrijk dat het dus netjes is opgelost!

Betrouwbaar

Bestel vaak en altijd keurig op tijd geleverd.

Goede, snelle service

Uitgebreid assortiment en snelle levering.

Grandioos

Het is een zeer goede website, ze hebben niet altijd wat je zou willen maar de keuze is groot. Boven dien zijn hun de enige site die de kans geven om net wat later te betalen. En dat vind ik grandioos.ik zou het een ander ook aanraden om via hun gebruik te gaan maken.

helemaal ok

ze doen wat ze beloven

snel, makkelijk, overzichtelijk!

Fijne ervaring geen lastige site en goed overzichtelijk.

Snelle levering snelle oplossingen bij problemen

Altijd goed geholpen als er iets mis was.

Altijd voldoende voorraad en snelle bezorging

Ik bestel nu al mijn coils en e-liquids bij Mr. Joy! Altijd op voorraad, op tijd bezorgd. Veel keuze uit veel merken ook, dus one-stop-shop voor al mijn smaken.

Slechte bezorging

mijn pakketje ging fout in het sorterings proces vervolgens niks ervan meer gehoord vervolgens kan ik nu een week wachten op mijn pakketje dit is de laatste keer geweest dat ik hier iets bestel.

Perfect!

Mr. Joy is mijn leverancier voor elquids en ik zou het ook niet anders willen. Ze houden je op de hoogte van de bestelling en dit is het eerste bedrijf die zich daadwerkelijk aan zijn afspraken houd wat betreft levertijd! Ik ben super tevreden over mr joy! Daarbij komt ook kijken dat wanneer ik wilde stoppen met echte sigaretten en ik informatie zocht over esigaretten je dit allemaal duidelijk kon vinden op de website. Ook wanneer je een coil moet vervangen ! Super fijn als je hier zelf geen ervaring mee hebt. Ik zou zeggen ga zo door ! Mvg melanie verhoeven

Geeft wat ze je aanbieden met een heel snel bezordtijd

Ze zeggen precies wat je krijgt, het is best vanzelfsprekend, als je voor een bepaalde tijd besteld heb je de bestelling de volgende dag meteen in huis en als er wat fout is gegaan dan kan je een mail sturen en lossen ze het heel netjes en professioneel.

Top keuze en snelle levering

Grote voorraad aan e-liquids maar ook aan accessoires. Zeer eenvoudig online te bestellen, en dezelfde dag nog verzonden.

Topservice en snel

Fijne en snelle levering. Veel keus en goede prijs.