Perfecte producten en snelle levering.

Na lang zoeken de perfecte winkel gevonden met snelle leveringen en kwaliteit producten.

Nooit meer!

Vele beloftes, adverteren met snelle levering Niets van waar!!!

Super service

Besteld binnen 1uur track&trace volgende dag thuis.

Niet best

Mijn bestelling arriveerde na 5 dagen (ipv de volgende dag) met een verkeerd product. Ik probeer Mr.Joy te bellen. Steeds hetzelfde antwoordapparaat met vermelding dat een expert mijn email gaat beantwoorden. Email gestuurd. Geen reactie. Ik betaal direct op voorhand, krijg het verkeerde product te laat en kan niet eens iemand te spreken krijgen. Sorry maar het woord klantenservice is tot op heden niet van toepassing. Gaarne zsm reactie.

Prima site en correcte levering

Prima site grote keuze en correcte levering

Ongelooflijk

Van de eerste pod (Hexa) die ik gedampt heb heb ik geen sigaret meer aangeraakt! Ik zou liegen,ik had na twee dagen nog eens een sigaret aangestoken en bij de tweede trek uitgedaan en in de vuilbak gegooid! Bah niet te geloven dat ik daar na 30 jaar zomaar ineens zo’n effect van ervaar! Dank u Mr.Joy,ik ben blij dat ik bij u uitgekomen ben en een super service ook nog! Klant voor het leven en blijven Vapen ;-)

duurt veel te lang

ik had donderdag besteld , nog steeds niet verzonden

Grote voorraad en snelle levering. De optie zelfde dag ontvangen is ook fijn!

Vaak gewoon goed

Vaak gewoon goed en op tijd. Soms niet. Meestal vriendelijke service.

WAAR-DELOOS

Op donderdag tijdig besteld, zou op vrijdag bezorgd moeten worden. Nu blijkt dat het maandag pas wordt geleverd. Laatste keer dat ik hier bestel.

Misleidend adverteren

Ze adverteren mooi met hun snelle levering, klopt helaas geen zak van. Vrijdag (op tijd) besteld, wordt het alsnog pas maandag geleverd. Blijkt dat ze het nog niet eens hebben aangeboden ter verzending. Waarom adverteren over een snelle levering als je het niet waar kunt maken.

Goed maar levering niet altijd de volgende dag

Webshop en producten prima. Maar De bezorgdienst levert pakket vaak te laat of niet af.

**** advertising

Na 3 dagen nog steeds niks ontvangen. Het was het proberen waard maar ik zoek verder naar een betrouwbare webshop.

Snel in huis, top

slecht contact helaas

bij bellen word je verteld door bandje dat je moet mailen mailen lukt niet door server? wel snel geleverd

Snelle levering en overzichtelijke site

Over het algemeen levering volgende dag. Het kan een keer gebeuren dat wanneer men net iets voor 23:30 uur besteld dit niet de volgende dag geleverd wordt. Verder zeer goede webshop.

bestelling uit het niets geannuleerd

had een bestelling geplaats en de volgende dag word de bestelling ineens geannuleerd. bestel hier nooit weer! had mi9jn bestelling vandaag binnen moeten hebben!

Slechte verzending

Groot vermelden dat als je voor 23.30 uur besteld.....je het de volgende dag in huis hebt. Sorry, maar dat is dus niet altijd zo. En dan krijg je op de dag dat het geleverd zou worden net iets na 18.00 uur een berichtje: uw bestelling is verzonden. Dus de winkels zijn dicht en je zit dus zonder vloeistof. In ieder geval te weinig om de volgende werkdag te kunnen vapen.

Bad service with blind workers.

Hey, thank you for service, delivery was fine, but you send me 3 time in a row, wrong liquids, was one Liquid for my friend and you send total driffent liquid, 3rd TIME!!!!

Hele goede service ,en goede nalevering,zeer tevreden,aanrader deze zaak,het uit leiden

eigen merk super lekkere desert mix

Ik bestel altijd de Desert Mix van Mr Joy Dit is echt de beste camelsmaak!

Smakeloos

Heb 10 fpesjes besteld in verschillende smaakjes maar de smaakjes smaken echt nergens naar, echt neppe smaakjes die niet eens in de buurt komen van wat ze horen te zijn

Top webshop

Heb de smok rpm40 hier besteld gelijk volgende dag ontvangen. Had wel een probleem met dat de pod lekte (dit was een fout van het product zelf) op zaterdag avond een mail naar de klantenservice gestuurd. Op zondag morgen al reactie terug dat er een nieuwe pod is opgestuurd en weer volgende dag in huis. Erg goede service

Prima site! Snelle bezorging en kwaliteitsproduct

Bezorging is altijd snel. Eenmalig aangegeven de producten de zelfde dag te willen ontvangen en dat ging helemaal goed.

Goed!