Steeds correcte levering van het gevraagde

Slechts 1 minpuntje, niet afhankelijk van Mr.JOY, maar BPost gaat regelmatig in de fout door "zogezegd" niet kunnen afleveren door postbode, wegens zogeheten "niet thuis" hetwelk persoonlijk tot 2 maal toe persoonlijk ervaren en om op plaatselijk postkantoor te vernemen dat die klachten frequent voorkomen.

Gewoon Top👌🏻

Heel mooi en overzichtelijke website👍🏻

Snel

Bestellen ging lekker snel, ik wist ook wel wat ik nodig had. En het komt vanavond tussen 18-21:00 binnen, dus dat is ook lekker relaxed.

Uitstekend.

Snelle levering tegen een goede prijs.

Bestelling wordt snel en adequaat behandeld.

Complete en snelle sezrvives

Al meerdere malen besteld bij Mr.Joy. Overzichtelijke site en concurrentiële prijzen.

IN EEN WOORD SUPER !!!!!

PRIMA SERVICE EN GOEDE PRODUCTEN

Bestelling de volgende dag binnen. Goed en makkelijke website!

Past niet door de brievenbus

Meerdere bestellingen geplaatst, dat ging altijd via de brievenbus. Maar de laatste 3 passen ging dat niet zoals wordt aangegeven op de website. 10 flesjes (mijn vaste bestelling) en dat ging altijd goed. Voorlaatste keer werd het zelfs in een doos bezorgd. Andere keren was e.e.a. zo ingepakt dat het niet paste. Je moet dus zorgen dat je wel thuis bent wanneer het wordt bezorgd... Verder geen klachten over Mr-Joy of de producten.

Had 2 flesjes te weinig ontvangen. Mail gestuurd en dezelfde dag zijn deze nog verstuurd. Dit kan je een perfect voorbeeld noemen van klantgerichtheid!

Fantastische webshop, levering, producten en service.

Top service en producten.

Geweldige service

Door sluiting winkel gelukkig een perfecte oplossing gevonden

Geen gedoe bij vragen alleen jammer dat niet altijd het zelfde product kan bestellen wel goed advies wat je dan kan bestellen

Vlotte en snelle service

Geen enkele opmerking.

Super snelle levering

Bestellingen worden zeer snel geleverd en meestal als poststuk zodat je niet thuis hoeft te blijven. Alleen jammer dat de liquids die ik wil bestellen niet altijd op voorraad zijn.

Alles is super, site, levering, prijs, noem maar op!

Ontzettend veel keus en geschikt voor elke portemonnee!

Erg prettig dat ik het bestelde de volgende dag al in huis heb en boven de €20,00 euro dan ook nog eens zonder verzendkosten.

Super service,

Direct positive reactie op mail. Geen gedoe, en kwaliteit product.

Goede service, snelle levering.

Alle bestellingen de volgende dag geleverd. En als er iets mist of niet klopt, wordt dit vakkundig en snel opgelost

Over het algemeen komen de bestellingen tijdig binnen. En anders wordt het naar tevredenheid opgelost.

geweldig, en snelle levering en goeie prijzen

nooit problemen gehad .. alles snel in huis en ruim assortiment met goeie prijzen .

Ruime sortering

Ruime sortering, snelle levering

Goeie voorraad, snelle levering

Ik bestel hier iedere maand mijn rookwaren. Top voorraad en super snelle levering. Nice job people!

Altijd snel en correct

Heb al best vaak besteld, en het is altijd snel geleverd. Mr. Joy heeft ook meer keuze dan andere sites.

Duidelijk, snel en makkelijk besteld

De enige website die snel te vinden was voor het product wat ik zocht. Komt vertrouwbaar over. De volgende dag had ik de bestelling al in huis. Top!