Snelle, discrete levering.

Als online vape-winkel is Mr Joy de meest professionele. Ze hebben al je vape-benodigdgeden, (en meer) sturen het dezelfde dag nog op en ze schenken de consument vertrouwen. Mr Joy is mijn nieuwe vape-shop.

Prima keuze en top kwaliteit

Super snel levering,heel veel keuze en vooral niet duur top ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Grandioos ๐Ÿ‘

Snelle en correcte levering!! Ruime keuze Top!!

Happy customer

The lady staff in amsterdam store is very helpfull and friendly. Always have a nice experience there. Im a happy customer.

Toppie

Zeer goede ervaring. Snelle levering, duidelijke omschrijving en top producten voor een goede prijs. Een bedrijf waar zelfs online de klant nog koning is. Dankjewel!

Snel en altijd op tijd

Top bedrijf hebben altijd wat ik nodig hebt op vooraad, bij elke bestelling volgende dag ligt in mijn brievenbus, mr joy verdiend meer dan 5 sterren.

Goed overzicht en hele duidelijke informatie.

Als beginnen van esmoken is Mr.Joy de beste plek om te beginnen! Je kunt alle informatie vinden en het word heel erg duidelijk uitgelegd. Alles op de website is geordend en duidelijk terug te vinden. Ondanks dat ik dit online doe vind ik het veel overzichtelijker dan daadwerkelijk een winkel bezoeken! Dankjewel, Team Mr.Joy Mvg, Melanie

Ze hebben veel en wat je besteld wordt snel geleverd. De website zou wel iets makkelijker mogen. Ik bestel meestal hetzelfde en ik moet het iedere keer weer opzoeken.

AWESOME!!

Fast delivery, and huge selection of liquids!! Highly recommend!

Geen klachten

Goede service, snelle levering

Goede service en snelle levering. Overzichtelijke website.

Fijne webshop!

Snelle levering, fijne producten.

Altijd goed

Nooit problemen gehad

Goed aanbod maar website kon iets beter

Goed aanbod en ruime keuze. De goedkopere vapejuice is wel vaak uitverkocht. Ook kon de website wat mij betreft beter ingedeeld worden.

Goede informatie en snel verzonden

Super snel

Super snelle levering en goede service.

Snel

Veel keus, prima prijzen en snelle vriendelijke service

Altijd degelijk verpakt en keurig op tijd geleverd. Overzichtelijke en uitgebreide website.

Top webshop!!

Duidelijke website, veel keuze, snelle levering, boven 20 euro gratis verzenden, top!

Super comfortabel shoppen

Altijd snel in huis, veel keuze, mijn favoriete website!

De perfectie

Ruim aanbod, snelle levering, geen contra's, alleen pro's.

Snelle levering Ruim assortiment

Al jarenlang een tevreden klant.

Goed en snel

Goede uitleg op de website en snelle levering

Fijn werkende website, overzichtelijk, zeer uitgebreid assortiment, een goede prijs/kwaliteitverhouding en voor smalle beurzen ook super voordelige liquids. Bovendien ook nog een speedy gonzales-levering. Kortom: Klasse!

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.