Snelle levering, en heel veel keus. Tip top voor elkaar! 👍

zeer indrukwekkende service!

Snelle levering, alles voormekaar. Aanrader.

Best winckle van Nederland

Snel levering.

Top winkel

Echte top winkel met goed assortiment en lage prijzen alleen jammer dat voor mij de levering altijd zo moeizaam gaat maar dat probleem ligt bij bpost....

Super!!

Snel en zorgvuldig. TOP!

Er is ruime keus op vape-gebied. Je ziet op de site meteen of iets in voorraad is of niet. Je kunt tot 23.30 uur bestellen en dan heb je je spullen gewoon de volgende dag in huis!

Ik kon snel en gemakelijk een bestelling doen zal het morgen in huis hebben

Een goed service en klantvriendelijk ben tevreden nu wachten op het product wachten ben van plan om meer dingen te bestellen voor mijn e-sigaret vriendelijke groet Martin

gemakelijk zoeken en vinden

leuk winkel, met genoeg productinformatie. wat ik minder vind is dat de voorraad van de e-liquids raak snel op.

Waardeloze service

Product was niet op voorraad terwijl dit wel op de site stond, bericht gekregen of ik een andere kleur e smoker wilde of 2e optie mijn geld terug. Toch maar mijn geld terug gevraagd rekening nr en kosten doorgegeven daarna geen reactie op mails gehad, dit was 1 keer maar nooit weer wat een waardeloze service

Mijn ervaringen met mr Joy zijn goed als je maild krijg je altijd antwoord ze hebben héle ruime keuze in vloeistofen en e.smokers heb zelf de vaporesso target mini is top kortom dit is een heel goed bedrijf dikke 10

Ruime keuze in alle produkten,goede prijs en kwaliteit.

snelle levering en goedkoop

bestelde voor het eerst, betaling was simpel ,product is prima en goedkoop , de levering was snel en goed te volgen dus aan te raden om te kopen bij mr-joy

Goede winkel

Snelle verzending en breed assortiment

Soms te laat met leveren

Soms te laat met leveren en dan geen snelle reactie op mails. Later wel nette afhandeling!!

Lastig zoeken. Iedere keer weer andere verpakking.

Snelle levering netjes verpakt en zeer voordelig ,ga zo door mr joy 👍👌👊

Top, voordelig en snelle levering!

👍

Helemaal super

Makkelijk en betrouwbaar bestellen

Door eerdere ervaring, word ik nu vast klant!

Ik heb een keer eerder hier besteld en alles verliep vlekkeloos! Alles in goede staat ontvangen en netjes op tijd. Product precies zoals omschreven. Het bestelproces op de website is ook gewoon lekker duidelijk en wat een zekere pluspunt vind, is dat er meerdere betaalopties zijn. Keep up the good work Mr Joy. Al mijn bestellingen zullen voortaan via deze website verlopen!

Fast

Fast delivery, great products.

Zeer goede service

duidelijke site, makkelijk in bestellen en snelle en correcte service.

Keus genoeg! Veel verschillende, en lekker smakende liquids. Goede informatie bij elk product. En altijd een snelle levering. Top👍

Plezant om te bestellen.

Altijd plezant om te bestellen en eens een smaakje te kiezen. Er zijn er immers zoveel! Behalve als er eens iets uit stock is is het wel lang wachten.

Snel geleverd voor een prima prijs!

Ruime keuze, overzichtelijke website, goede producten

Overzichtelijke website met ruime keuze en goede producten voor een prima prijs