Alsof je een snoepwinkel binnen stapt.

Zeer uitgebreid assortiment wat er voor zorgt dat je nooit zonder een keuze zal komen. Ontzettend veel handige info om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt mbt de soorten vapes en liquids. En een fantastisch snelle leveringstijd.

Mr-Joy is mijn vaste site voor het bestellen van al mijn vape benodigdheden!

Snelle levering, goede prijzen.

Groot assortiment e-cig artikelen voor hele nette prijzen. Snelle levering.

Mooie duidelijke site! Snelle levering!

Veel keuzes en mooi overzichtelijke site. Snelle levering! Kan niet wachten om het product uit te proberen!

Zeer goede zaak ,heerlijke damp artikelen,klasse

Weinig op voorraad

Weinig op voorraad van mijn voorkeur aroma's, ondanks dit wel breed assortiment en hierdoor gelukkig wel aantal aroma's kunnen bestellen.

heel goed !!!

ruime keuze , betaalbaar en zeer klantvriendelijk !!!

Geweldig!

Bestellen ‘s avonds en de andere dag keurig in huis. Veel keuze in liquid. Ik kan niet anders zeggen dan Super. Ben al zeven jaar een fanatiek e sigaret gebruikster. Heb al verschillende bedrijven gehad waar ik bestelde maar hier bij mr. Joy loopt alles vanaf bestellen tot levering geweldig. Dank jullie wel en hou dit zo vol dan blijf ik zeker vaste klant.👍

...

Gewoon GOED

Hebben alles, en veel van alles. Voor de dikke en de dunne portomone. 1 winkel voor al je vape stuff. Top.

Goede producten. Word altijd goed geholpen!

Super snelle levering

Super snel

Super snel door internetpagina, die zeer duidelijk is. Omschrijving van het artikel is ook duidelijk.

Snelle levering, makkelijk bestellen

Bestellen is makkelijk, volgende dag in huis, hoop wel dat jullie het als brievenbuspost blijven versturen,zodat ik er niet voor thuis hoef te blijven of de buren lastig te vallen

Snel en functioneel

*inlogen net face boek *goede voorwaarden *handige betaaling *ideale juices *goede zoekmachine *goede doorklik knoppen

Topservice

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Ik vind het een fijne site om te bestellen met snelle levering. Het enig minpuntje is dat veel vaak uitverkocht is

Mooie site , veel keuze en informatie. Snelle levering! En altijd netjes verpakt. Mr-joy Heeft alles wat jij nodig hebt om lekker te dampen;-)

Mijn goto vape shop

Ruim aanbod aan e-liquids en hardware en altijd tijdig bezorgd.

10 punten 5 sterren

Heel goed Kwaliteit prijs en bezorging Wat wil je adres

Snel,en goedkoop

Heel goed ,en veel keuze ,snel bezorgd

Simply the Best

Uitmuntende service, zeer ruim assortiment producten in alle prijsklasse, overzichtelijk, ruime betaalmogelijkheden, vlotte en snelle afhandeling/levering.

Uitstekende services

Al meerdere keren besteld bij deze website. Uitstekende ervaring en erg snelle levering. Ik heb eenmaal een defecte vaper ontvangen, deze is heel snel en zonder twijfel vervangen door mr-joy. Echt top!

Doen eer aan hun naam als expert

Met een wijde assortiment en enorm hoog niveau service vind ik Mr Joy toch wel de beste Vape shop van Nederland. Zeker aan te raden en zeker als je laat na je werk nog even gemakkelijk je producten wilt bestellen (voor 23:30!) En de volgende dag ontvangen. Klasse!

Goede webwinkel met veel keuze.

Snelle bezorging en de beste prijzen, wat wil je nog meer ?