Goede ervaring

Snelle levering.

Snelle levering.

Zeer snelle levering! Helaas toen ik mijn pakketje opende heb ik een andere kleur binnen gekregen dan die ik besteld had.

Zijn altijd op tijd. Altijd de grootste voorraad online beschikbaar. En zijn ze niet op tijd volgens de afspraak dan compenseren ze altijd. Top bedrijf!

Alles perfect.

Prima, 1 minpunt

Goede kwaliteit van de producten. Alleen jammer dat er bij mijn track & trace stond dat ik niet thuis hoefde te zijn, gelukkig was er iemand thuis anders was ik het pakketje misgelopen.

Ok ben zeer tevreden over de producten en levering enkel lekken de sigaretten snel.

uitstekend

Ik ben heel tevreden met Mr Joy producten. Next day delivery is ook top.

Snelle levering goede producten

Alles is prima in orde. Ik zou alleen graag bij bestellen van Coils niet slechts de verpakking zien, maar ook de coils zelf. Dat ging eens mis bij mijn Vaporesso bestelling. Ik kan geen beschrijving of uitleg vinden over verschillen tussen bijv. Traditional en Ceramic. Een foto zou veel helpen, ze passen niet altijd door verschillende vorm/ type. Dat staat er dus niet bij.

Ze hebben alles van A for Z

Goeie webshop, goeie producten en snelle levering

Heerlijk

Makkelijke site, fantastische levering, goede betaalopties en uiteraard goede constante producten

Makkelijk en heel snel en netjes geleverd, zeer tevreden.

Voor herhaling vatbaar

De e smoke zaak van Nederland.

Makkelijk,snel, betrouwbaar. Top.

Snelle levering en alles top aaangekomen

Best products

Mr. Joy for sure has the best products and prices. Totally recommended.

Fast delivery and very good support!

10/10 would reccomend ;)

Top site, duidelijk en snel

Alles staat er duidelijk op, levering is snel grote assortiment

Top levering, top website en top producten

Ik heb er 2 keer spullen besteld En het werd altijd snel geleverd Goed netjes verpakt Gewoon super goed!!

Snel besteld en geleverd! top service!!

Na snel de producten te hebben gevonden en te hebben betaald was het pakket de volgende dag al in huis en dat met gratis verzending! Het zat allemaal netjes ingepakt en ben heel tevreden over deze levering. Ik zal Mr-joy zeker aanraden bij anderen als je opzoek bent naar spullen omtrent het vapen.

GROOT aanbod, SNELLE levering!

Snelle jelle je vape knellen

super

Mijn ervaring met mr joy is super. Altijd correct met leveren, retour sturen van producten ook geen problemen mee gehad.

Erg goede webshop met veel keuze. Alleen is het vervelend dat soms juices niet altijd beschikbaar zijn in 6mg, omdat deze dan op zijn.

asdasda

shshsh

ahdhd

perfect

Alles was perfect

Snelle levering en goedeprijzen

Mijn ervaring met Mr-Joy is: 1: overzichtelijke website 2: goede prijs kwaliteits verhuoding 3: snelle levering