snelle levering.

Top en overzichtelijk

Via een vriendin de link ontvangen. Zo snel alles terug te vinden. Leuk..

Eerste bestelling

Doordat de vaporshop bij ons in de gemeente gesloten was wegens ziekte en ik nergens in de buurt de liquids van Heisenberg vond, ben ik bij MR Joy uitgekomen. Gisteren rond 15u30 geregistreerd en bestelling geplaatst, vanmorgen om 8u30 thuis geleverd. Ondertussen werd ik voortdurend op de hoogte gehouden van alles. Dit was mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste bestelling. Gewoon TOP!!

Uitstekende webwinkel

Overzichtelijke site en snelle levering.

Altijd goed

Fast delivery and nice staff

I always have a nice experience with mr joy. Online order always on time,fast delivery service. once i get not so helping staff in the store and the next day i came back other staff is so helpfull and give advice until i get what i need.

Bedrijf komt woord altijd na

Mijn go-to bedrijf als ik weer wat nodig heb, helemaal top!

Super, als er iets fout gaat wordt t heel snel opgelost (pas 1 x gebeurt) Snelle verzending, duidelijke website

Overzichtelijk

Heel overzichtelijk en duidelijk

Goeie kwalitleit qua e-liquids

De smaken van de e-liquids zijn heerlijk de e-smokers zijn ook fijne apparaten maar als het komt op bezorgen is het niet altijd even duidelijk maar verder heb ik er niks op te zeggen :)

Goeie service, snelle levering en veel keuze

Prima site, altijd snel

Goede ervaringen met dit bedrijf

Duidelijke site

Vlug mijn liquide gevonden, simpel om te betalen, ruim aanbod. Ik ben verkocht ❤️

Top site en top product

De eenvoud van de site is een lust voor de klant. Op je gemak op een zeer overzichtelijke site je product kiezen. Ga zo door.!!!

Zeer goede service

Zeer goede service, snelle levering. Bij onjuistheden nette afhandeling en compensatie. Zeer tevreden en goede kwaliteit producten! Aanrader!

Snel en makkelijk

Website werkt goed en is ook logisch, smaakjes makkelijk te vinden en goede beschrijvingen bij de vaperiaors zodat de keuze makkelijk gemaakt was

Swift

Vlot, betrouwbaar en zeer behulpzaam! Verpakkingen zijn ok!

Relaxt, betrouwbaar en snel

Al zo'n 6 bestellingen geplaatst bij Mr-Joy en zie geen reden meer om ergens anders te bestellen. De producten worden altijd op tijd en goed geleverd. Het bestellen gaat gemakkelijk, snel en je wordt goed op de hoogte gehouden. Hierdoor stap ik ook niet zo snel weer over op gewone sigaretten :)

Snelle levering, vaste klant geworden

Prima service, zelfs toen DHL een pakje kwijt was hebben ze kosteloos een pakket verzonden.

Mijn “ go to shop “ voor alles e_sig

Snelle leveringen breed assortiment.

Ben blij met mr. Joy!👍

Altijd op tijd geleverd!

TOPP!!!

Nooit geen klachten, alles precies op tijd zoals verwacht......Mr-Joy is echt JOY!!! Bedankt.

Geweldige service en kwaliteit!

Als ik iets bestel is het super snel binnen en de producten zijn super goed! Echte kwaliteit👌🏽Hopelijk binnenkort ooit is naar één van de filialen.valt niks slechts te vertellen!