Perfecte afhandeling

Nooit problemen. En als er zich 1 stelt wordt dit perfect afgehandeld.

Echt top service

Zelf hele snelle oplossing omdat er is mis was met me bestelling

Betrouwbaar en snel

Betrouwbaar en snel

Makkelijk snel en betrouwbaar

Snelle leveringen

Snel en veel keuze

Een klein min puntje dat heel veel populaire smaken niet op voorrad zijn

Super webshop

Snelle levering(voor 23:30 besteld morgen in huis, erg tof voor late-night shoppen), redelijke prijzen en een groot aanbod!

Alles naar wens

Gemakkelijk, snel en correct

Zeer goede service.

Ik ben zeer tevreden over Mr Joy nooit problemen. Donderdag besteld vrijdag alles in huis. Als ik vragen heb wordt ik zeer goed geholpen. Ik raad iedereen aan om hier te gaan bestellen of blijven bestellen.

Waanzinnig

Heel veel keuze, alle prijsklasses, supersnelle levering, diverse betaalmogelijkheden. Kortom: waanzinnig goed.

Goed!

Altijd goed en snel bezorgd

Geef de hoogste score is een top bedrijf bestel iets en volgende dag al in bezit is fantastische 👍👍

veel te weinig in stock

als ik een paar verschillende artikelen wil bestellen is altijd wel eentje dat niet meer op voorraad is of het gewenste hoeveelheid er niet meer op voorraad is

Internet bestelling..Super

Al heel veel bestellingen gedaan..Wat een super snelle levering..helemaal TOP!

Is de 3e x dat ik een e sigaret bestel. Ben altijd tevreden geweest met de levering en de kwaliteit. Dus geen klachten alleen maar positief

Joyfull and perfect

Een hele nette geode service

Snel, netjes en meestal alles op voorraad. Zo niet; dan snel weer aangevuld.

Altijd keurig!

Professioneel

Goede ervaringen met mr joy. Is uw keuze er niet, snel even bellen en/of mailtje sturen, wordt dan snel aangevuld. Veel keuze Snelle verzending

goed tevreden over snelle en goede afhandeling

tevreden

Veel keuze, snelle levering en goede info!

Fijne website met een groot aanbod, en hele snelle levering. Geen minpunten.

Veel aanbod, snelle levering.

Geen minpunten

Goed betrouwbaar matriaal

Goed betrouwbaar matriaal top servies

Goed, snel en fijne service.

Helaas al 1,5 vaste klant. Bestel nergens anders meer. De prijzen zijn goed, service is uitmuntend een aanrader dus!

Altijd correct en snelle levering!

Als je iets besteld komt dit altijd goed verpakt aan. En je hoeft niet thuis te zijn het past in brievenbus!

goede service

komt afspraken, zoals op de website staat beschreven, na. gisteren besteld vandaag in huis.