3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Zorgen dat voorraad compleet blijft en je niet weken moet wachten. Dan ga je na de concurrent.

Pluspunten

snelle levering,Geen verzendkosten boven 20 euro , als er iets niet klopt kun je mailen krijg je redelijk snel antwoord

Als er een bestelling binnen komt en er staat dat iets niet betaald is toch even naar diegene mailen. In ons geval was het zo dat wij betaald hadden en dat we zaten te wachten op onze vloeistof en na contact gehad te hebben bleek het dat de betaling niet goed gegaan was maar dat was wel zo, later vloeistof wel gekregen maar we moesten best veel extra bij kopen aangezien wij met zijn 2en vapen. Kan gebeuren misschien hier meer opletten.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

een directe link (op jullie webshop) tussen e-sigaretten met pods en de daarvoor te gebruiken pods zou handig zijn

Pluspunten

Meerdere keren besteld bij dit bedrijf. Top! Snelle levertijden mits alles op voorraad is. Brievenbuspost werkt perfect voor kleine bestellingen.

De liquids met 3mg nicotine zijn over het algemeen het vaakst uitverkocht.

Pluspunten

Zeer overzichtelijk, snelle levering, groot assortiment. Everybody Will find his Joy at mr.joy

Voorlopig geen.

Pluspunten

Overzichtelijk

Veel producten niet leverbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

The webshop was great in its simplicity even when it came to having it in english and the parts that weren’t were still easy to figure out if you just put logic into them. The customer support was phenomenal and they wrote back within hours. I am happy to have finally found a somewhat close country that sells Juul related items for a reasonable price and does fast international shipping all while still selling pods directly from the states and not with the EU nicotine restriction of only 2% max!

Pluspunten

+ Snelle levering + Mooi assortiment + Levering naar Belgie is TOP

geen

Pluspunten

Snel en correct

Misschien meer zoekfuncties op website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk overzicht veel beschikbaar

Persoonlijk vond ik the “oude” webshop fijner maar nog steeds top shop

Pluspunten

Altijd prima levering en op de afgesproken tijd, als er al is iets ontbreekt sturen ze het na een mailtje direct na.

Pluspunten

Goede site

Pluspunten

Snelle en giede levering

Pluspunten

Veel keuze, overzichtelijk, klantgericht. Nooit iets misgegaan met bestelling en levering.

Geen.

Pluspunten

Mooie layout

Pluspunten

Mooi overzicht van de producten met eveneens een filmpje over de toestellen. Top gewoon

Voor mij is het goed zoals het is :)

Pluspunten

Fantastische service!!! Snelle levering. Mijn Juul device was tot 2x toe stuk en kreeg meteen een nieuwe opgestuurd. Top!

Pluspunten

Overzicht

Pluspunten

Prima en zeer overzichtelijk weergegeven website. Bij elk merk staat en keurige uitleg en de herkomst is ook netjes weergegeven. Nu en aantal malen besteld en steeds op tijd en goed verpakt afgeleverd.

Wat misschien een leuk idee is(ook als extra reclame) is wat merchandise toevoegen. Tegenwoordig zie ik bij veel bedrijven leuke casual shirts,petjes en stickers met ludieke teksten voor bijvoorbeeld op de bumper van een auto ( leuk idee misschien om eens een actie te maken om het publiek een mooie of grappige tekst te laten verzinnen, al dan niet verbonden met een prijs voor de beste tekst) Logo van mr joy erop en een aantrekkelijk verkoopprijsje eraan koppelen en de fans kunnen het vapen uitdragen en meteen hun favoriete vape shop showen op feestjes etc.