Geachte heer, Wij hebben Contact opgenomen met de vervoerder in Belgie. ( het is even afwachten op een reactie) Volgens de track en trace had uw pakket afgelopen vrijdag 17-6 afgeleverd moeten worden. Helaas is dit om welke reden dan ook niet gelukt, bij de track en trace staat volgende werkdag. Uw pakket zou vandaag geleverd moeten worden. excuus voor de vertraging en het eventuele ongemak. Met vriendelijke groet, Team Verfgroothandel.nl
Originele beoordeling
Geachte heer, mevrouw, Dat is vervelend om te horen. Wij Doen ons uiterste best om de blikken zo goed mogelijk te verpakken. Deuken hebben geen negatieve gevolgen voor de inhoud. Wij zullen dit met de vervoerder bespreken om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Gelukkig is het bij voorgaande bestellingen wel goed gegaan. excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Verfgroothandel.nl
Originele beoordeling