Geachte heer, Wij zijn het helemaal met u eens. Uw bestelling had er veel eerder moeten zijn. Om welke reden dan ook is uw pakket een dag langer bij postnl blijven staan. ook de overdracht van FRl naar Postnl heeft extra vertraging opgelopen. Gelukkig heeft u uw bestelling ondertussen mogen ontvangen. Nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Verfgroothandel.nl
Originele beoordeling
Geachte heer, Bedankt voor uw bestelling. De track en trace is een indicatie van de verwachte levertijd. Soms gaat er wel eens iets mis waardoor dit niet altijd gehaald kan worden bijvoorbeeld door pech. Natuurlijk begrijpen wij dat dit heel vervelend voor u is. Echter verdient de betreffende chauffeur een compliment dat deze in de avond uw bestelling nog heeft afgeleverd in plaat van de volgende werkdag. Met vriendelijke groet, Team Verfgroothandel.nl