Topbedrijf

Topbedrijf, prijs / kwaliteit, perfect, Zeer snelle leveringen

Makkelijke website én snelle levering

Zeer goed!

Goede communicatie en snelle levering. Erg tevreden mee!!

Snelle levering, goede prijs.

Middags besteld en de volgende dag al in huis. Ruime keuze voor geode prijzen.

Snel en goede prijs

Snel geleverd. Goed verpakt en scherpe prijs

Gunstige prijskwaliteit verhouding

Zeer vlot geleverd

??????

De verfgroothandel is top . Maar de vervoermaatschappij is niet correct , Heb de verf pas Vrijdagmiddag ontvangen , Ben 4 dagen thuis gebleven ,kreeg elke dag een mail , Was onderweg nog niet ontvangen was onderweg enz ..... En kreeg dan nog een mail dat wij niet thuis waren om 20u32 , terwijl we toch thuis waren ,vond ik een schande ze zijn hier zelfs niet geweest ,ik vond dit een flagrante leugen en was dan ook diep ontgoocheld in FLR . Mvg Decat Redgy Een tevreden klant voor VERFGROOTHANDEL. NL

Uitstekende service

Snel geleverd. Prima op tijd geleverd Complimenten.

Steeds in orde !!!

Steeds in orde !!!

Heel tevreden

Snelle levering van glasweefsel behang en lijm can een goede kwaliteit voor een nette prijs.

Prima zaak en snel

Gemakkelijk bestellen, duidelijke website en makkelijk bestellen. Zeer snelle levering. Lekker zaken doen.

Snelle en goede service.

Top geregeld.

goede service

goed geholpen nadat een pakje verloren was geraakt

Prima service zo als er staat volgende dag geleverd

Netjes bezorgd en snel

Betrouwbaar en goedkoper

Eerste keer besteld via verfgroothandel.NL Betrouwbaar en goedkoper

Zoals beloofd snel en correct gelverd

Snelle levering van het juiste product

Duidelijke website, snelle levering van het juiste product.

Bestelling op tijd

Zeker bij een ander aan te bevelen

Kort en krachtig

Er is veel keus van producten, levering is snel. Alles wat je kunt verwachten van een Webshop

Top geregeld

Product was niet volledig op voorraad, toch een dag later alles op de stoep. Top geregeld.

Prima kwaliteit snelle levering

Top beetje jammer van verzendkosten

uitstekend

ik heb te venig materiaal besteld de eerste keer dus moest ik nog een bestelling plaatsen tot mij grote verbazing de tweede bestelling was de volgende dag binnen tot mij grote verbazing ik ben echt blij mee !!

top top top

goede website . super snel verzenden . en goede kwaliteit. ben zeer te spreken over verfgroothandel .

prima verf en niet duur

prima verf en niet duur

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).