Product is zeer goed

Wel jammer dat de verzending een dag langer duurde

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Snelle levering!

Gewoon doen wat ze beloven.

Levering in 24h

Alles prima

Snelle correcte levering van het bestelde product.

prima tijdsaanduiding en bezorging wat betreft levering

Vlotte levering van wat ik besteld had (Epifanes PU Lak).

Super service

Duidelijke site en super service, was inderdaad de volgende dag al geleverd. Bestel zeker weer bij jullie

Correct en mooi op tijd geleverd

Alles correct

snelle zending maar nog mooier die verf die ik bestelde is me toch goed

Ik bestelde verf om een onderdeel te spuiten grondlak primer en hoogglanslak. Nog nooit zo een resultaat van een spuitbus gezien. Door mijn fout denk ik dan maar is me prachtstuk verknoeit omdat bus op laatste hoeveelheid ging sputteren daarna nog dommer geweest door een andere soort lak eroverheen te spuiten. la met al schuren helpt niet dus zal het hele onderdeel kaal moeten. Ik ff naar de shop om te kijken of er ook afbijt is. Wat een gedoe he van een hobbyist.

Helemaal goed

Goede site, snelle levering

snel geleverd, behulpzaam tijdens telefonisch contact

snel geleverd, behulpzaam tijdens telefonisch contact

Heel voordelig en vlotte bezorging.

snelle levering en keurig verpakt

snelle levering en keurig verpakt.

Uitstekend!!

Supersnelle bezorging.

Communicatie vertraging.

Zaterdag wat besteld. Factuur en belofte dat track en tracé zou worden gestuurd. Track en tracé is niet verstuurd. Het pakketje echter wel. Deze lag verregend achter de kliko waar ik het 4 dagen onopgemerkt had gelegen. Gelukkig was de inhoud niet verregend en kan ik het nog gebruiken. De volgende keer beter.

Jullie snappen het ! snel en goede prijs.

Tot de volgende. Groet Marc Westerburger.

perfect, ruim assortiment en alles op voorraad

als bootbezitter vind je hier alles wat je nodig hebt, bovendien snel en correct geleverd. Top

Geweldig!

Supersnelle reactie en levering!

Goede service voor snelle levering

Bestelling was kapot bij 1e levering opnieuw opgestuurd en dag erna geleverd. Super fijn

Probleem opgelost

Na een probleem van geen trac entrays is mijn bestelling toch geleverd

Goed en snel geleverd

Goede en snelle service

snelle levering en goed product

snel geleverd en goed product

Prima service en ondersteuning!

Mijn ervaring bij verfgroothandel Van Wijk is prima. Je krijgt de juiste informatie als je daar om vraagt.

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).