Goed geregeld kwaliteit is eveneens goed

snelle service

Goede service, snel contact en oplossing

De verf die ik besteld had was er niet meer en ik heb voor hetzelfde geld een ander product kunnen uitzoeken. Ik kreeg netjes bericht en de volgende dag was het in huis. Super netjes opgelost.

Lekker snel

Redelijk snel bezorgd en de goede verf uiteraard

Helemaal super

Snelle leveringen top acties en goede kwaliteit verdienen

Snel in huis

Besteld en snel in huis

Besteld, opgehaald prima zo

Snelle levering. Overzichtelijke website

Prima verf

Snelle levering.

Zo als afgesproken.

Ik wil wel een opmerking plaatsen. Na dat ik de spullen heeft besteld. Krijg ik na afloop nog een track en trace .van u Die krijg ik .maar die dos ik niet te openen wand op internet zijn criminelen actief met bijna de zelfden mail .Ik zou het slim vinden dat het met het factuur word vermeld .Dit is voor mij het minpuntje. Mvg rene lahr.

Vlotte levering

Goed produkt

!

Snel geleverd, goede notificatie. Top!

een servicegericht bedrijf

Prijs/ kwaliteit verhouding is uitstekend. Snelle levering. De volgende dag had ik de bestelling in huis.

Super service

Chapeau

Gemakkelijk en betrouwbaar

Goede prijs en betrouwbaar

Top!!

Prima kwaliteit en levering

Prima kwaliteit en levering, alleen geen track&trace-code ontvangen.

Snelle levering. Alles in orde.

In 1 woord Top!

Erg goed

Snel en goed geleverd

Op tijd geleverd

Tijdens de lockdown kon ik na online betaling binnen een uur mijn product al afhalen.

Keurig verzorgd en op tijd geleverd

Juiste product en correcte levering

Makkelijk en snel geleverd

Snel en makkelijk de juiste spullen bestellen

Snelle verzending

Prima prijs en snelle verzending

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).