Volledige bestelling op tijd geleverd.

Gebruiksvriendelijke website en bestelling volgens afgesproken tijd bezorgd.

Snel en goed

Duidelijke site, snelle levering goede prijs!

Snelle service, makkelijke webshop

Goede website, goede levering, goede prijs

Top supersnelle service

Zoals beloofd binnen 24 uur toppie

Snelle service!

Prima en mooi op tijd geleverd.

Goede verf en fijn dat het ook online geleverd kan worden

Snelle levering, lage prijs.

Goed geregeld!

Prima service na onze bestelling online hadden we geen bevestiging per mail ontvangen. Na telefonisch contact is het allemaal super netjes geregeld!!

Snel binnen, prima verpakt

Zeer snel

Aupersnel en topspullen, exact zoals beloofd

Klasse

Cf verwachting

Gewoon goed

Makkelijk bestellen op de website, vlotte levering en goed verpakt

Vakkundig en correcte afhandeling

Ruim assortiment met eerste klas merken. Vrijwel alles op voorraad. Als bootbezitter ben ik er nooit voor niks geweest. Redelijke prijzen. Altijd bereid om aan een leek uitleg te geven.

efficiënt,vlot geleverd

Goed en correct

Laatste ster niet gegeven er hadden wel roer stokjes er bij gekund Maar verder goed en correct gegaan

Geleverd zo als je het mag verwachten.

Netjes op tijd .

Snel geleverd en goed product

Snel geleverd en het is een prima product

Goede verpakking en snelle levering

Nergens te koop wat ik zocht en Verfgroothandel heeft het wel en op voorraad. Zal mijn aankoop hier zeker de volgende keer weer doen.

Ik ben uitstekende geholpen

Alleen wat problemen met postnl het pakket was vlink beschadigd blikken verf zwaar gedeukt en was zoek geraakt door de postnl.

Snelle levering, heldere communicatie over tijd van verzending. Goede verpakking. En een goede prijs. Klasse. Kom zeker weer.

Zoals beschreven, in 2 dagen bezorgd, toppie

Geleverd in 2 dagen, zoals beschreven, ondanks de drukte bij pakketbezorging. Helemaal top.

vlotte levering en scherpe prijs

Als je weet wat je wilt hebben is het zo besteld. Overzichtelijke website.

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).