Fijn geholpen, en snel in huis En de prijzen zijn ook goed .

Goed assortiment, gunstig geprijsd en snelle levering

Goed assortiment met kwaliteit producten, overzichtelijke website en de levering was snel. Prettige ervaring in deze moeilijke tijden!

super

Mijn ervaring was super. Besteld en de andere dag al binnen top. dank je wel. en daarnaast ook nog eens een leuke betaalbare prijs

goed verzorgd, lekker snel bezorgd !

goed verzorgd, lekker snel bezorgd !

Verf kwam op afgesproken dag. Klantenservice hielp mij ook prima

Denken goed mee en reageren snel

Prima ervaring! Website is helder & communicatie verloopt soepel. Had de verf in huis op het moment dat ik hem nodig had. Netjes afgeleverd.

Uitstekende producten en zeer snelle levering

Goede uitleg over was olie En met de foto's erg goed de verschillen kunnen zien.

Super fijn gelijk volgende dag geleverd!!

Het fijnste was dat ze nog even nabelde of het wel de goede vernummering was!!

Goede snelle service

Makkelijke website met kwaliteitsproducten die vlotworden geleverd.

Het is op de website makkelijk om te zoeken. Alle relevante informatie is er te vinden. Het afhandelen van de bestelling is gemakkelijk. Het bestelde product was in no time op mijn adres geleverd.

Prima, doen wat ze zeggen. Snelle levering. Goede prijs.

Prima, doen wat ze zeggen. Snelle levering. Goede prijs.

Zeer snelle levering

Top geregeld

Bestelling geplaatst, gebeld en direct vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan en 1 uur later kon alles gehaald worden.

Snel geleverd naar België zeer correcte prijs

Aangezien glitsa niet in België te krijgen is hebben we deze in Nederland besteld. We hadden het wat vroeger besteld dan nodig maar de verzending ging zo snel dat het eigenlijk niet nodig was. Top!

Goedkoop en goed

Geen verf maar behanglijm hier besteld. Ze zaten met de prijs ver onder de van de andere shops. Levering duurt een paar dagen, gaat via Transmission. Alles naar tevredenheid verlopen.

Perfect, snelle service

Nette prijzen, snelle service. Helemaal perfect.

Zeer goed en zeer snel

Ik had al eens een grote bus grondverf bij jullie gekocht en dat ging uitstekend. Nu nu alleen maar een spuitbus lak gekocht en die was vanaf Sneek naar Den Haag nog geen 24 uur onderweg. Supersnelle en prima service dus!

was met telefonisch advies top

Ook de snelheid van leveren was goed.

Gewoon zoals afgesproken

Veilig om je materiaal te bestellen

Ik had bestelling niet goed gedaan, heb daarover direct gemaild en ze hebben de bestelling gelijk geannuleerd.zo kon ik opnieuw mijn bestelling doen. Dat was ok. Nog fijner zou zijn geweest indien zij de bestelling konden aanpassen zonder het foute kleurnummer.

Besteld en was snel geleverd. Kon ik weer verder werken top

goede prijs, goed verpakt en snelle levering!

zeer tevreden!

Snel goed goedkoop

Gewoon goede producten voor scherpe prijs

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).