Goede keuze, goede prijs, vlotte en correcte levering.

Goed bedrijf prima afhaalloket. Ik heb mijn verf mooi op kleur gekregen.

goede vlotte en snelle service en levering

Uitstekend bedrijf

Zeer duidelijke website, snelle levering...!

Prima.

's Middags bestelling geplaatst en de volgende dag in huis. Via de mail op de hoogte gehouden van het proces en op de afgesproken tijd geleverd. Geheel volgens de belofte. Prima dus!

Prima. Juiste product de volgende dag in huis

Jachtakte besteld voor een zeer concurrerende prijs.

Snelle levering top

Eenvoudig bestellen- snelle levering- prima prijs/kwaliteit

Zie boven....verder geen poespas

top

prima service. snelle levering.

goed product, snel in huis, goede communicatie

zie boven

Goed spul!

Zeer goed product en vult alle onevenheden.

Super snelle levering

zeer tevreden

snel en goed geleverd.

levering incompleet en toen......

Bestelde goederen waren niet allemaal aanwezig bij aflevering. Bij navraag werd er aangegeven dat het resterende artikel niet verstuurd zal worden maar terugbetaald. Reden was dat de verzendkosten hoger zouden zijn dan de waarde van het artikel....Dus nu zit ik alsnog met een incomplete levering en moet opdraaien voor de gemaakte fout van verfgroothandel.nl. Zeer teleurgesteld over deze gang van zaken zal ik dit bedrijf niet aanbevelen! Verfgroothandel.nl heeft gereageer dat dit de standaard procedure is. Als zij een fout maken lossen ze dit op deze manier op. Niet echt klantvriendelijk deze benadering.

gelikt

Gebruiksvriendelijke website, duidelijke informatie omtrent de order en afleveren en de volgende dag keurig volgens afspraak in huis

perfect

zoals altijd t gevraagde keurig op tijd thuis en kwaliteit en prijs dik in orde

Duidelijke website, makkelijk te bestellen, zeer vlot geleverd

Vlotte levering

een tevreden klant

verfgroothandel doet zelfs in deze tijden wat beloofd ik denk niet dat men meer kan verlangen misschien kan het wat veiliger aangaande verpakking;binnen in wat beter opvullen rond de pot,let wel ik heb alles zonder enige schade ontvangen. M;V.Groet Francis

Snelle levering ook in Corona tijd!

Goed geprijsd, snelle levering.

Prima befrijf

Zelfs bij afhalen zeer snelle levering op de zelfde dag.

Niks mis mee

Goed geholpen aan de telefoon en de volgende dag bezorgd

Mijn vragen werden an de telefoon goed beantwoord en de bestellingen komen meestal de volgende dag bij mij aan.

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).