Goed telefonisch contact

Duidelijke uitleg over te gebruiken primer welke mij was toegestuurd. Nu afwachten of het ook een goed advies is. Het verven is nog niet klaar. Ben benieuwd. Heb wel goede hoop.

correct behandeld

correct behandeld met snelle levering

volgens verwachting.

geen klachten!

Zeer goede ervaring

Zeer snel geleverd

Makkelijk bestellen. En op tijd

Prima snelle Levering

Voldoet aan de verwachtingen

Snel en klantgericht

Ik had en foutje gemaakt bij de bestelling. een mailtje er achteraan gestuurd en dat werd meteen opgepakt.

Prima en snel geleverd

Op tijd geleverd

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ook nu weer snel geleverd. Prima bedrijf.

Zeer snelle levering

Lekker snel

Het door Mij gezochte product was niet direct leverbaar kreeg een prima alternatief aangeboden. Het alternatief was goedkoper dan het door mij gezochte product. Dat geeft mij vertrouwen in de leverancier.

Super snel geleverd

Netjes en snel geleverd

keurig en snel geleverd

goed toegankelijke website snelle levering

Prima snelle levering

Bestellen en levering soepel gegaan

Hele goede afhandeling.

,s morgens besteld en ,s middags afgehaald. Alles klopte. Maar toch kom ik in de toekomst liever weer in de winkel.

Super snel geleverd

Snel geleverd, juiste geleverd. Natuurlijk net iets te krap ingekocht, verkeerde zuinigheid. Bijbesteld, wederom snel ontvangen.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd en bovendien voor een goede prijs

Al meerdere keren een tevreden levering van verfgroothandel gekregen

Op tijd en juiste producten geleverd.

Goede en snelle levering

snel en professioneel

zeer overzichtelijke webshop, en snelle levering. 2K projectlak gebruikt voor massief houten trap. Uitzonderlijk resultaat! (over de krasbestendigheid kan ik nu nog niets zeggen, maar heb veel ervaring met 2K producten, en heb er het volste vertrouwen in...

Perfect, snel en makkelijk te bestellen. Goed verpakt

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).