Motip high gloss spuit verf is niet de kleur die ze zeggen

Ik heb de motip high gloss gebruikt op de val beugels van mijn scooter, eerst had ik een laag motip primer en daarna een aantal laagjes motip high gloss zwart telkens op laten drogen en eind resultaat is dat ze mat donker grijs zijn met soms een zwat vlekje er in.. nu heeft mij dit ruim 21 euro gekost en ben ik er niet mee opgeschoten...

Snelle levering met de juiste producten

niet flexibel in bestelling

Als je eenmaal een bestelling gedaan hebt en wat vergeten ben ,is het niet mogelijk om nog iets toe te voegen , ook niet na telefonisch contact. Dus het kost weer verzend kosten. niet handig in deze tijd. De verpakking van het schuurpapier was zeer stoffig. inmiddels een reactie ontvangen of ik maar mijn beoordeling wil aanpassen want ik had dit kunnen lezen op hun site, zou kunnen . blijft staan dat hun bestel systeem niet flexibel is .

snel en goed

besteld en bestelling stond klaar op afgesproken tijdstip

Goede kwaliteit en alles netjes op tijd geleverd (zelfs in de Coronatijd)

Goede kwaliteit en alles netjes op tijd geleverd (zelfs in de Coronatijd)

Bestelling stond snel klaar en was 100% compleet.

Goede en snelle levering incl. de informatie over de levering Top

snel en goed

Heel goed niks op aan te merken

Snel en compleet

Groot assortiment, snelle levering en normale prijzen.

Snelle levering, ook in Coronatijd.

Snelle levering en goed product maar wel ontzettend duur. €2,- extra voor een klein product en €5,95 bezorgkosten maakt het product bijna 3x zo duur.

Ruime keus, snelle verzending en goede prijs.

Nu voor de 2e keer een product on-line gekocht. Snelle levering en goede prijs. Wat mij wel tegenvalt, is de verzendkosten; deze is > €50,- maar excl. BTW. Dit mag wel wat lager; zeker in deze tijd.

Top en erg snel,

Ik ben erg tevreden, steeds een snelle en zorgvuldige afhandeling

Snel gekeverd voor de goede prijs. Top

Wat beloofd wordt en wat er gerealisseerd wordt zijn in overeenstemming. Dat is natuurlijk top. Ook in Covid-tijden!

Goedkoop en snel geleverd

Zoals altijd was de verf de volgende dag geleverd.

Producten werden snel geleverd tegen een scherpe prijs.

Prima.

Gemakkelijke site en snelle en correcte levering.

Goed omschreven aanbod en service

Zoekend naar producten kreeg ik een helder aanbod. Bij gemakkelijke bestelling volgde een snelle aflevering. Volgende keer doe ik zeker een beroep op deze organisatie. Chapeau!

alles ging naar wens, gemakkelijk en snel in huis

heel goed ging alles, en snel in huis, prima bedrijf!

Gewoon goed

Nogmaals gewoon goed

Goed product

Goede en duidelijke website met prima beschrijvingen. Snelle levering van kwaliteitsproducten.

Prima,snel geleverd

Snel geleverd,goed product

Goed verzorgd en snel geleverd

Super snelle levering ondanks dik pak sneeuw!

' S avonds besteld en 2 dagen later in huis. Perfect gegaan, alles ontvangen wat ik had besteld en ben dus zeer tevreden. En dat terwijl er overal een dik pak sneeuw lag. Dus ook een dikke pluim voor de bezorgdienst!

Kwalitiet en reactiesnelheid goed, levering onvoldoende

Positief: Gewenste verf was verkrijgbaar in 0,5 ltr verpakking. Positief: Prijs en kwaliteit bestelde verf is goed. Negatief: Geen bericht gehad vooraf van de bode die goederen zou bezorgen. Toegezegd was dat ik tussen 08.00 en 10.00 uur een e-mail zou krijgen met daarin het tijdstip van bezorging die dag. Heb zitten wachten en was toevallig thuis toen de goederen werden gebracht.

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).