Snel geleverd en goed verpakt

Goed en snel en goedkoop

Zondag besteld en desondanks met de sneeuwstorm maandag binnen Netjes de factuur digitaal op gestuurd super . Ik bestel de volgende keer weer hier mijn verf

Wis niet zeker welk kleurnummer bij een product hoorde maar na telefoontje met verfgroothandel met zeer korte wachttijd goed geholpen. Snelle levering producten ondanks weersomstandigheden.

Netjes bezorgd

Ondanks het de sneeuw toch binnen enkele dagen in huis ....ook het telefonisch contact hierover was zeer naar tevredenheid

geweldig!

supersnelle levering

Snel, goedkoop en goed verpakt geleverd.

Als hierboven vermeld, Snel, goedkoop en goed verpakt geleverd.

Prima website en snelle levering

Goed bevallen, ik zal zeker in de toekomst nog gaan bestellen.

snelle en goede levering

Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.

Teleurgesteld

Na uitzonderlijk lang wachten en zelf aandringen bleek er een fout met de bestelling. Maar al bij al goed en vriendelijk opgelost door het verfgroothandelteam.

Snelle bezorging

Dit was mijn eerste bestelling bij de verfgroothandel en alles is perfect afgehandeld. Duidelijke website en snelle levering. Bestel zeker vaker.

Snel en gedegen kennis

Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Goed verpakt, degelijke verpakking.

Vlotte levering en prima service

De bestelde verf was zeer snel geleverd

Snel en goed

Goede prijs product verhouding, snel en goed afgehandeld

Snel geleverd. En een goede prijs

Het blik tenco onderwater zwart was bijna open. Misschien iets meer luchtkussens gebruiken. Maar heel tevrede. Gr Herman

Prima prijs en snelle levering!

Prima prijs en snelle levering!

Snelle en goede service

Lekker snel

Verf prima kwaliteit en snel geleverd goede prijs

Goed en snel

De vraag over de telefoon is helder beantwoord.

Via jullie site heb ik een bestelling gedaan en die is goed verlopen en bij mij gebracht. Ook via de mail ging het prima.

Top bedrijf

Zeer eenvoudig kiezen en bestellen. Zeer snelle levering.

Service gericht

Deskundige en vriendelijke bediening

snel en goed geleverd

c

Goed advies en snelle levering.

Telefonisch goed advies gekregen over welke verf ik het best kon gebruiken. Daarna via de site een bestelling gedaan. De verf was snel thuis bezorgd.

zeer snel geleverd.

prima verf.

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).