Probleemloos en duidelijk

Probleemloos en duidelijk, concurrerende prijzen

super snelle correcte levering

bedankt voor de snelle levering

Matig door schade

Een geleverde verfbus was flink ingedeukt en lekte langs het deksel.

Goedkoop en snel geleverd!

Twee rollen afzetlint van 500m besteld. Binnen twee dagen in huis! En nergens goedkoper kunnen vinden :)

Bijna goed

Bestellen en betalen ging uitstekend. Levering niet. Door eigen navraag bleek alles bij post punt te liggen. Had geen seintje gekregen. Puntje van aandacht!

Snelle reactie vlotte levering, zeer tevreden

Na goede uitleg door telefoniste keuze gemaakt.Duidelijk en to the point antwoord.Na bestelling, direct bevestiging. Vrijdag besteld maandag tussen 12 en 2 geleverd ben zeer tevreden...

goede levering, lekker snel

?

Ik ben zeer tevreden

Ongevraagd aangepast

Mijn bestelling bevatte ongevraagd en zonder vooraankondiging alternatieve producten ivm een voorraadprobleem. Ik bestel juist specifieke producten omdat ik die wil hebben en niet een andere.

Goede levering.

snelle perfecte levering

perfect

Ik had nog een vraag ,dus even gebeld, maar werd beetje afgewimpeld. Kijk maar op de Site daar kun vinden. Toch besteld omdat prijs zeer aantrekkelijk was.

Verfafbijt bestelt van allebastine. Op veel plekken uitverkocht of langere levertijd. Aan het einde van de middag bestelt andere dag gelijk in huis. Prima netjes geregeld.

snelle en goede afhandeling van de bestelling.

precies op tijd geleverd en voor een gunstiger prijs dan de concurrenten

Ik heb de schuurpads nog niet gebruikt, dus kan ik daar nog geen oordeel over geven.

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Snelle levering. Producten van goede kwaliteit.

Snel en beste prijs

prima, snel op tijd en correct verpakt.

prima, snel op tijd en correct verpakt.

Goedkoop en snel geleverd

Snelle levering en de goedkoopste

top

tevreden

Snel geleverd. Met een erg vriendelijke chauffeur!

Prima service.

Korte levertijd, s’middags besteld andere dag bezorgd. Goed verpakt en roerspaan bijgeleverd. Zeer tevreden van bestelling tot bezorgen.

Geen track/trace ontvangen

Gelukkig, toevallig thuis

Uitstekend snelle levering, gewoon perfect.

Perfecte website en vlotte en snelle afhandeling

Prima, Snelle levering

Prima, snelle levering

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).