Snelle leverring

Snelle en correcte levering. Nette prijzen.

Snelle levering,goede prijs,top service

Keuze uit ruim assortiment tgegn een goede prijs. Een retour gestuurd welke de dag van binnenkomst bij vergroothandel al terug gestort was op mijn rekening. Ongekende service.TOP.

snel geleverd

goede coat voor de boot strak resultaat

Snelle afhandeling en levering van de bestelling

Zeer goede en snelle service

Zeer goede en snelle service

Het door pakket was goed verpakt en voorzien van stikkers met d'r tekst breekbaar en pijltjes voor

Ondanks de duidelijke aanwijzing dmv de stickers vond de bezorger van post.nl het waarschijnlijk nodig on het pakket van een flinke hoogte op de grond voor de deur te laten vallen, op de zijkant van het pakket. Wij hoorden in huis het pakket neerkomen op de grond voor de buitendeur. Met als gevolg schade aan de inhoud van het pakket. Ook vond de bezorger het niet nodig om aan te bellen.

Top, altijd netjes, snel en gunstige prijs.

Ga zo door!

Snel en betrouwbaar

X

Super snel geregeld.

Ondanks feestdag toch geleverd dag erna.

Perfecte levering

Snelle en perfecte levering binnen 1 dag, en dan bestelling naar Belgie. Top hoor, en zeker een aarader.

Goede webshop, makkelijk bestellen en snelle levering.

Bestelling ging prima

De bestelling was de volgende dag al binnen

Snel geleverd, werkt goed

Door de snelle levering kon het geheel spoedig verwerkt worden.

Snel en goed verzorgd

Goeie gebruiksaanwijzingen op de website! Snelle bezorging

Goede prijs en snelle levering

Ene dag besteld, volgende dag al in huis. Super!

Zeer snelle levering.

Niet ontvangen

Niks ontvangen

Correct en snel geleverd

Correct en snel geleverd. En de prijs is goed.

Uitgebreide keuze

Betaalbaar en een uitgebreide keuze,vrij snel verzonden

Snel en correct

Ook fijn dat er verstuurd wordt met post.nl. Andere vervoerders zoals dpd zijn in onze regio niet altijd zo stipt als post.nl

Prima, en snelle levering

Prima, snelle levering

Meer dan tevreden

Zeer overzichtelijke website, ruim assortiment en snelle levering . Zeker voor herhaling vatbaar.

snelle en correcte levering

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).