Snelle levering. Top service.

Zoals het hoort

Correct en snel

Topper

snel geleverd prijs mag lager bij grotere aantallen !

Top service!!

Heel tevreden over de service

Zeer goede service, klasse

Maandagmiddag besteld en de volgende dag 's, middags al bezorgd

Aanbeveling voor volgende keer

Vandaag besteld, morgen in huis

Vlot en goed verlopen procedure

Tevreden

Dank verfgroothandel voor uw duidelijke reply

Op vrijdagmiddag 18-9 j.l. bestelling geplaatst van o.m. bootlak. Mijn verwachting was dat deze op maandag of uiterlijk dinsdag zou worden afgeleverd want woensdag was regen voorspelt. Pas na betaling stond er op de factuur dat i.v.m. corona de snelle levertijden niet gehandhaafd konden worden. desalnietemin adviseer ik jullie dit duidelijker voorafgaand aan een bestelling te vermelden. Nu zit ik met een investering van ruim 50,- euro welke ik niet meer gebruik. Graag coulance om alsnog te retourneren. Met vriendelijke groet, Saddy de Koning

Gewoon goed en volgens afspraak

Perfect en netjes geleverd

mooi op tijd en voordeliger dan elders

ik moet het nog gaan toepassen maar het lijkt hetgeen ik eerder gebruikte en daar goede resultaten mee had

SNEL EN JUISTE PRODUCT

GOEDE SITE EN VOORLICHTING

Goed! Bestelling klopte en was er erg snel.

Goede ervaring. Eenvouding te bestellen op de website, alles klopte bij aankomst en was netjes verpakt. De bestelling was er verassend snel.

De bestelling was goed.

De verf die was besteld is perfect verzorgd en goed aan gekomen. Deze firma is betrouw baar en aan te bevelen.

snel goede prijs

prima ervaring

Prima verzorgd en snel binnen

Ik heb al vaker bij Verf groothandel besteld. Soms in Sneek, soms online, maar altijd prima in orde. Ook met "domme" vragen blijven ze helpen.

zeer slecht, fout advies, slechte service

Ik heb verteld dat onze overkapping in de fabriek al een wit verfbad RAL9010 heeft gehad en dat we het zelf moesten aflakken. Omdat we de noesten in het hout graag zichtbaar houden werd mij perkoleum transparant/blank geadviseerd. Bij het opstrijken zag het er goed uit. Alleen naarmate de verf droger werd hoe geler het opdroogde. Nu lijkt het alsof we er al 10 jaar in hebben gerookt. Een fout advies doen ze af met: dat het resultaat tegenvalt daar kunnen wij niets aan doen. Ze komen nergens in tegemoet.

Snelle levering niet te duur.

Meer dan tevreden.

Van bestellen tot ontvangen verliep alles helemaal goed.

Zeer klantvriendelijk webwinkel

Meewerkend en behulpzaam

Zeer tevreden over de service maar bovenal de zeer scherpe prijs. Elders ben je duurder uit. Kortom, ik zal in de toekomst nog vaker bij jullie een bestelling plaatsen.

Snelle levering, goede productomschrijving.

Snelle levering, goede productomschrijving.

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).