Correct

Goede kwaliteit Snelle levering. šŸ‘šŸ»

Vlotte verzending

Prima product

Goede serviece

Top verf en goede prijs!

Fantastische service en zo snel geleverd zelfs in corona tijden !

Probleempje met de telefoon zo opgelost. Proficiat !

Vlotte verzending

Vlotte verzending kwaliteitsverf

Prima levering, alleen kleur in werkelijkheid is anders dan gedacht.

Jullie levering was prima, en heb vandaag een start gemaakt met het schilderen van het tuinhek. Ik had Hammerite Donkergroen besteld maar helaas is de kleur veel lichter dan gedacht. Is er een mogelijkheid om de beide potten van 75ml te mengen met zwart? of wordt het dan meteen zwart?

Goede service en een snelle reactie op me mail.

Ben op zaterdagavond goed en deskundig geholpen door Gerard. Op de blik stond bruin aangekleurde olie .+Nieuwe Formule.Ik dacht er dat vergissing was,maar de oude was nietmeer leverbaar zo vertelde Gerard. Ik had al 2 schuttingen gedaan en kon nietmeer terug.de schutting is wel donkere dan de vorige. Tocht maar weer een blik bij besteld.was elders 2 euro goedkoper maar ik vind de service ook heel belangrijk.

Fantastisch !

Ondanks het feit dat mijn bestelling niet compleet was, de dag na mijn mail het ontbrekende ontvangen. Super !! iedereen kan iets vergeten, een heel betrouwbare firma.

Geweldige service

Er was een blik manco en na een mailtje was het direct opgelost

Matig

Dag later bezorgd dan dat er op de site stond en verfblik was ontzettend gedeukt.

Perfecte service

Snel antwoord op mail , ook telefonisch al mijn vragen beantwoord bestelling gedaan en zoals afgesproken snelle levering šŸ‘ŒšŸ”

Gewoon perfect

Goeie producten voor een goeie prijs !!!

Snelle levering.

Snelle informatie via email en levering ondanks de crisis, šŸ‘

perfecte levering

Er was enige twijfel omtrent de juiste kleur van mijn bestelling. Daarom werd ik opgebeld en 2 dagen later stond de juiste bestelling aan mijn deur. Top.

uitstekende service

Ik ben gebeld voor een vervangend product. Het vervangende product was uitstekend en zonder bijbetaling de volgende dag geleverd. Prijzen van de producten liggen onder het gemiddelde (zo niet laagste) van wat ik op internet kon vinden.

top service

kunnen andere webwinkels een vb aannemen. Op tijd geleverd en vriendelijk. bestel zeker weer nu voor binnen.

Top.

Snel en voor een goede prijs geleverd. Blijf gezond!

Snel en goed

Wegens de corona duurde het een dag langer , verder klopte alles wat er belooft was

Kwaliteit,stipt en volledig

Snelle levering en goede webshop

Ik heb voor de eerste keer iets besteld en zou het zo weer doen!

Kan niet beter!

in 1 woord super

Super snel geleverd

Ik wil wel advies geven. Verf blik zat los in grote doos. Nu is het goed gegaan , maar voor hetzelfde geld springt de bus open. Gaarne vast zetten. ADVIES verder super geregeld.

Prima prijzen, snelle levering

Overzichtelijke website, goede prijs kwaliteit verhouding

Snel en correct!

Vlot te bestellen, snel en correct geleverd.

Snel, correct.

Zal volgende keer weer hier bestellen.

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).