snel bestellen en snelle levering. prijs valt echter zwaar tegen.

snel en goed

snel geleverd

Scherpe prijs en snelle levering

Antifouling besteld. Uiterst scherpe prijs, goed verpakt en snelle levering.

Goede kwaliteit, goede levering

Snel en goed geleverd, mooi verpakt, alleen lastig dat betaling niet per overboeking kan

prima prijs kwliteitsgerante

snelle levering, no nonsense. perfect

Helemaal goed!

Precies de juiste kleur gekregen, ook al had ik de vorige pot met verf elders in de juiste kleur laten mengen. Verder alles precies zoals op de website toegezegd. Verf keurig op tijd geleverd in een nette verpakking.

Betaalbaar en snel

De volgende dag de bestelling al in huis. Goede kwaliteit voor een prima prijs.

snelle levering tegen goede prijs

Overzichtelijke website

Goede snelle service

Besteld betaalt geleverd makkelijker kunnen ze het niet maken vanuit de luie stoel keus in overvloed dik tevreden 👍👍👍

Prima leverancier!

- Grote keuze - Eenvoudig te bestellen - Snelle levering - Redelijk geprijsd

Zeer goede prijs kwaliteit en service .

Goede begeleiding bij net zoekraken van bestelling. De fout lag bij de bezorger.

Goede prijs prestatie en vlotte levering

Produkt goed vindbaar Makkelijk te bestellen Snel geleverd Redelijke prijsstelling

Zeer goed , goedkoop en snel

Zeer goed, goedkoop en snel!!

Prima verzorgd

Een zeer snelle service en snel geleverd

Niets te klagen!

Online bestelling geplaatst en alle artikelen geleverd gekregen zoals men zou verwachten, keurig verpakt en roerstokjes gratis meegeleverd. Geen op en aanmerkingen, gewoon zoals het hoort!

Super snelle levering.

Snelle levering. Goede producten.

duidelijke site en snelle levering

tot nu toe alleen maar lof over het geleverde, en een snelle levering

Snelle bezorging en geen aanmerking

Alles prima naar wens

Snelle levering, goede service

Prima, ik had nog het verzend en factuur adres omgewisseld. Na een telefoontje kwam dit helemaal goed.

netjes en snel geleverd

Prima artiekel (bielzen zwart) dit in een paar dagen verwerkt

snel leveren

Supper!

Duidelijk en zeer snelle levering

Het juiste product en snel in huis

Goede kwaliteit service and levering

Bestelling verliep makkelijk, snel en correct, met goede verpakking. Producten zoals beschreven en helemaal naar wens.

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).