Vlotte service van bestelling tot levering

Vlotte afhandeling

Vlotte en correcte afhandeling van de order. Snel geleverd

Zeer snel geleverd. Goed verpakt.

De bestelling is zeer snel geleverd. Met duidelijke track and trace. Goed verpakt. Prima service.

Super snelle vervuur, ook naar het buitenland! gaag nog een keer!

Graag nog een keer, allet top!

Goed spul, en snel bezorgd

Ik had niet verwacht dat ik zo snel Mn schilders materialen binnen had. Echt super ik ga zeker vaker bestellen!

Goede en zeer snelle levering!

Ik had een product besteld, en eigenlijk keek ik er van op hoe snel ik het in huis had! Prijs ook dik in orde. Volgende keer weer hier bestellen.

snelle en keurige levering

prima levering, snel en keurig.

positief

Nette en heel snelle levering.

Snel

Sehr empfehlenswert!

Preise und Lieferung top!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Slecht. Op de site staat leverbaar. Ik bestellen. Wordt de levering steeds uitgesteld .....

Producten prima, afhandeling order slecht

Op 28 december bestelling geplaatst en betaald. Volgens de informatie op de website zou deze de volgende werkdag (zijnde 30 december) nog worden verzonden. Op 1 januari ontvang ik een email met de factuur gedateerd op 2020 ! Direct na ontvangst verzocht om de factuur te corrigeren naar 2019. Botte reactie : "Dat gaat niet, hij is door ons geboekt in 2020" Op 2 januari bestelling pas aan PostNL overhandigd en 3 januari geleverd. Bedoeling was om deze kosten op 2019 te boeken.

Snelle,correcte levering, goed verpakt, goede prijs.

Snelle,correcte levering, goed verpakt, goede prijs.

Met een paar simpele roerstokjes erbij zou het 5 sterren zijn

Een paar roerstokjes was wel even makkelijk. Verder top

Alles is perfect, prijs, afspraken enz

Beste prijs, goede communicatie, transport en levering precies zoals gepland, levering tot aan de schuur. Kan niet beter.

Zeer snelle levering en perfect materiaal

Super, vlot en makkelijk !

Makkelijk om te bestellen, en betalen ! Super vlotte levering !

Snel, duidelijk, prima!

Mijn product snel gevonden, afrekenen ging makkelijk en levering snel in huis. Goed op de hoogte gehouden via de mail van de voortgang. Niks te klagen.

Ben tevreden

No nonsens , alles goed geregeld ,wij zijn tevreden dus op naar de volgende bestelling .

De goedkoopste en snel.

Professionele verf is makkelijk te bestellen en wordt snel geleverd. Wat wil je nog meer.

Duidelijk website, snelle levering

Fijne verfhandel

Zeer snel geleverd

Net voor de het weekend besteld en vloer de kerst nog geleverd top.

Heel Goed

Vlotte levering, goed verpakt en super produkt HS Supergloss, super strakke afwerking met roller

Uitstekend, zeer aan te raden.

Snel ontvangen wat ik besteld had ondanks drukte i.v.m. feestdagen. Top.

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).