Prettig shoppen en snel geleverd

Site oke, makkelijk artikel te vinden

Goed, snel en niet duur

Goed snel en niet duur

Uitstekende service!

Alles naar behoren geleverd

Top service!

Fijne, overzichtelijke website waar je gemakkelijk kan vinden wat je nodig hebt. Volgende dag alles netjes geleverd... Top service dus!

snelle levering, en een super service!

Prima service en bezorging

niks aan toe te voegen, gewoo n top!

Prima en snelle service.

Prima en snelle service.

Duidelijke service en vriendelijk persoonlijk contact

Het is een strakke zakelijkheid met duidelijkheid over zaken. Een zeer goed product voor minder geld. Prima! Een kleine verbeterpunt voor jullie (relatie met) transporteur, ik kreeg track&trace nummer niet de volgende dag, maar de dag erna. Als dat binnen 24 uur zou gebeuren dan krijgen jullie een 10 van mij!

Product was leverbaar, snel

Product was niet meer bij ons in de buurt te koop, gelukkig bij de verfgroothandel wel

snel, duidelijk, correct

kon het product niet in mijn omgeving kopen, hier was het op voorraad! PERFECT

Zeer snelle levering en deskundig advies.

Had een verkeerd kleurnummer besteld, maar zij adviseerden mij een vervangende kleur.

Eenvoudig besteld en snel geleverd.

Goed Goed Goed

snelle levering verf spul

snelle levering goed spul en vers

Erneut: bester Preis und superschnelle Lieferung: 100% Empfehlung

...nur doof, dass die Bewertung weg ist, wenn man die Sprache im Fenster wechselt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Duidelijke website, goede prijs en snel bezorgd

Zie hierboven

Top firma

Donderdag middag verf besteld vrijdag ochtend in huis en keurig verzorgd met prima prijzen . Ik ga jullie aan iedere booteigenaar aanbevelen

Goede prijzen, betaling en service

Mooie site, aantrekkelijke prijzen en goede kwaliteit verf. Ik had per ongeluk iets verkeerd bestelt, maar dit kon middels de uitstekende service worden hersteld.

zeer goed

betaling gaat vlot leveringuit stekend

Goed produkt, foute verpakking

Een stuk of 10 penselen kun je in een envelop als brievenbuspost versturen. Verpakken in een grote doos met vulmateriaal, vereist afzonderlijk vervoer met een pakketdienst, hetgeen een onnodige milieubelasting levert.

Goede prijs, zeer snelle levering

Lak besteld en binnen een dag, goed verpakt geleverd

Nog steeds niet geleverd

Niet goed. Nog niet geleverd en ook nog geen bericht van wanneer levering voorzien is.

Komt alle afspraken na. Uitstekend

Ontzettend goed Zal volgende keer weer een bestelling doen

Snelle en correcte levering , keurig afgehandeld

Een goed product voor een nette prijs, kom zeker terug .

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).