uitstekende kwaliteit en levering!

Snelle levering, prima product

Prima alleen berichtgeving over verzenddatum kan beter en sneller

Zie boven info over verzending kan beter en sneller

Snel en goed

Erg goede prijs, levering zeer snel, binnen 2 dagen in Frankrijk geleverd. Het blik was helaas ingedeukt op verschillende plaatsen, moest uitgedeukt worden om het blik goed sluitend te maken, dit is net gelukt. De verpakking was niet genoeg bestand geweest tegen verzending naar Frankrijk. ( heb hierover geen contact opgenomen met de verfgroothandel) De lak vloeit mooi uit, de kleur is nauwelijks veranderd en heeft een prachtige eiglans, wat lijkt alsof de vloer in de was gezet is. De glans zit tussen mat en satin in.

Snel scherpgeprijsd

Goed,duidelijk en snelle levering.super!

Zeer goed!!!!!!

Goed product voor een goede prijs.

Eenvoudig bestellen snel in huis toppie

Gewoon simpel, product zoeken/kiezen, bestellen en .... het is er

Top.

Goede service.

Snelle levering, keurig verpakt

Kwaliteit voor mooie prijs!

Topproducten die niet in de bouwmarkt liggen snel geleverd!

Snelle levering, netjes verpakt en topproducten. Zou zo weer bij verfgroothandel.nl bestellen!

Goed product

Snelle levering via Karwei.

Snel geleverd prima service

prima!

snelle levering scherpe prijs

Snelle en correcte levering

Zal zeker meer gebruik maken van deze groothandel goede snelle levering en redelijke prijs

Zeer snelle levering.

Dit was mijn eerste bestelling. Zal zeker binnenkort weer een bestelling doen.

Vlotte levering ga zo door.

Ik bestel al jaren bij deze zaak,nooit geen problemen gehad met levering of verkeerde producten bij de bestelling.

keurige levering

Op de aangegeven tijd zorgvuldig verpakt afgeleverd. Niets op aan te merken. Zo doorgaan, zou ik zeggen....

perfect

na een vriendelijk telefonische contact heb ik een bestelling geplaats en precies zoals gemeld de volgende dag netjes afgeleverd .

Snelle en correcte levering

Alles naar wens

Snel geleverd en prijs technisch ook scherp voor hetgeen ik besteld heb. Tevens netjes verpakt. Duidelijke site en simpel te bestellen.

Voortreffelijk

Snelle levering.

Super verpakt, op tijd geleverd

Verf keurig op tijd geleverd, makkelijk te bestellen: aanrader

Het is heel simpel: bestellen en leveren

Tja, wat kan ik er over zeggen. Bestelling gedaan op zondagavond en paar dagen later - dinsdags - geleverd hetgeen besteld. Tussendoor keurig geïnformeerd per e-mail. Het kan gelukkig ook heel simpel zijn.

Snelle service.

procedure was makkelijk en verf was heel snel afgeleverd.

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).