Snelle en betrouwbare levering, niet op aan te merken.

Goed ontvangen ,en netjes op tijd!

Gewoon goed

Aflevering echt later dan verwacht..

Besteld op zaterdag, wegens Pinksteren is dit dinsdag opgepakt en bestelbevestiging, aflevering niet op dinsdag maar voor woensdag toegezegd... uiteindelijk donderdagavond pas afgeleverd....

Snelle levering en goede prijs

Perfecte en snelle levering

Zeer goed!

Vlotte service, ene dag besteld, de volgende dag in huis. Afgeleverd door een vriendelijke chauffeur van Transmission.

Alles correct

Heldere site en correcte afhandeling

Gewoon perfect

Bestellen, bezorgtijd snel doorgeven en bezorging op tijd.

goede service en duidelijke website

bestelling gedaan en de volgende dag al afgeleverd duidelijke website waar je snel een keuze kunt maken ook over de service is niets aan te merken helemaal top

Correct en volgens afspraak geleverd.

goede duidelijke website, snelle en correcte afhandeling

goede duidelijke website, snelle en correcte afhandeling

duidelijke site, goede qualitijd en alles snel geleverd

was wat laat met bestellen van de verf Had het uiteindelijk besteld met haast en de volgende dag was het al thuis bezorgd. Duidelijk een aanrader!!

Makkelijk te bestellen en snel verzonden maar de 1 componenten bootlak is niet heel goed

Ik heb primer en 1 componenten bootlak besteld De primer hecht goed en is heel snel droog De 1 componenten bootlak duurt 3 dagen voordat het droog is en blijft dan nog steeds een beetje zacht en beschadigt heel snel, het lijkt net soort van plasticdip, als er een beschadigingetje zit kan je de verf er zo afpellen Bedrijf is niks mis mee, maar de 1 componentenlak raad ik niet aan

Keurig

Goede snelle service

Makkelijke Website met opties voor bijbehorende producten weergegeven. Goede service en snelle levering

Het product was snel te vinden op de website en de levering verliep snel en verzorgd.

Goede site en snelle levering

Op de website duidelijke info gevonden van de producten en snelle levering!

Snelle levering. Scherpe prijzen.

Besteld en de volgende dag geleverd. Scherpe prijzen en een groot assortiment. Een aanrader.

Doen wat ze beloven. Keurig optijd binnen

Dit was mijn eerste bestelling bij verfgroothandel.nl Het werd keurig optijd bezorgd.

Bestelling werd de volgende dag al bezorgd.

Snelle en juiste levering

Is eerste bestelling ..En ben hier erg tevreden over

bestelling via internet werd direct verwerkt en per omgaande bezorgd

bestelling via internet werd direct verwerkt en per omgaande bezorgd

super

mooi op tijd binnen en een goede prijs

snelle levering omdat we het snel nodig hadden

Zeer snelle levering, goede prijs

Bestelling binnen 2 dagen in huis. Goedkoopste.

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).