Snelle en goede levering

Over de kleur was een beetje twijfel maar met een e-mail was dit direct opgelost .Zeer goede service

Prima prijs voor het verf dat ik zocht en snelle levering. Iets meer of duidelijker informatie over de bezorging zou ik aanbevelen op de site. Had anders 5 sterren gegeven

Gemakkelijk bestellen

Verfgroothandel heeft geleverd wat gevraagd werd. Ook op tijd😀

Goeie service

Goede verf snel geleverd voor een redelijke prijs

Overtuigende service

Overzichtelijke site. Nette en snelle levering in goed verpakte doos. Bij de 3 bestelde verfpotten ook 3 roerhoutje bij geleverd. De eerste kennismaking is zeer positief.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering. via mail wordt je goed op de hoogte gehouden.

Snel en goed

TOP!

Goede snelle service, duidelijke website en gunstige prijs.

Geweldige ervaring

Recent een aantal blikken jachtlak gekocht, dewelke op kleur moesten worden gemaakt. Omdat het wat langer duurde een mailtje gestuurd om te informeren naar de verwachte leveringsdag. Werd zeer spoedig beantwoord: er werd direct contact gelegd met de fabrikant (moest in fabriek worden gemengd) en werd zoals beloofd de volgende dag direct terug gebeld met de uitleg en allervriendelijks en beleefd te woord gestaan; sublieme service voor een “webshop” De lage prijs van een webshop, gecombineerd met de klantvriendelijkheid en service van vroeger!

Snelle levering.

Prima Website en snelle ldvering

Vlotte levering en voldoende info over de ontvangst

Goed!

Uitmuntende service

Snelle levering van uitstekende produkten voor een redelijke prijs

Snelle levering en TOP!!!

Snelle levering en Top product. Goed verpakt.

Snel en top!!

Snel en top!

Hele goede service, snelle reactie en levering.

Ik ben zeer tevreden.

Goede service en snelle levering

Snelle levering. Helaas waren de blikken flink gedeukt. Misschien iets beter verpakken ?

Vlotte bestelling, goede afleveringsinformatie en snelle levering van de juiste spullen.

Geen eindcontrole op bestelling

Er ontbraken delen van mijn bestelling.

Geweldige snelle en korreltje levering

Dik veur mekaar! Snelle levering!

juiste en snelle levering

juiste en snelle levering

Gewoon top

Afspraak is afspraak en snelle levering

Groot assortiment en zeer snelle levering

Groot assortiment en zeer snelle levering en goede prijs

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).