Webshop prima levering stelt teleur

Al 2 X een bestelling gedaan en beide keren ging het mis met de communicatie met de bezorger Tracj en trace werkt niet.

Webshop oké, bezorging stelt (2×) teleur

Contact met verfgroothandel loopt soepel ook op vragen wordt via de mail snel en vakkundig geantwoord. Bij de vervoerder is het precies het tegenovergestelde, of je krijgt geen track en tracé en dan staat er plotseling iemand voor de deur of de track en tracé correspondeert niet met het aflevermoment.

Prijs/kwaliteit/levering prima in orde

Alles in met de juiste verwachting.

Snel en korte lijnen

Snel en korte lijnen

De prijzen zijn geweldig, de snelheid van leveren onvermaard. Keurig verpakt !! Wij weten waar we voortaan moeten zijn !!! Bedankt !!!

Goede materialen, tegen een scherpe prijs.

Makkelijk te bestellen, tegen een scherpe prijs.

Service zoals het hoort!

X

Betrouwbaar bedrijf

Geen omschrijving nodig gewoon een eerlijk bedrijf

Snelle levering. Goede prijs.

Snel geleverd goede prijs

Een bedrijf zoals het hoort

Snelle bezorging van goede verf

Gemakkelijke bestelling van zeer goede verf van Epifanes tegen concurrerende prijs, een echte aanrader!

Snel en zorgvuldig verzonden!

Duidelijk, snel behandeld, snel geleverd

Zie bovrn

Goede verf en snelle levering

Bij mijn werkzaamheden thuis ben ik geen fan van de gewone bouwmarkt verf, omdat het niet zo krasvast is als met zegt. Epifrines is hele goede krasvaste verf die ik gebruikt hebt voor mijn trappen, zelfgemaakte bedden, kledingkasten en houten vloer. Het wordt met een dag geleverd en voor een goede prijs. Super fijne online shop en goede verpakking, waardoor ik niet mis hoef te grijpen. Grote fan van de Verfwinkel in Sneek.

Snelle levering7

Prima bedrijf

Zeer goed opvolging van de klant's behoeften.

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).