Duidelijk en afspraak is afspraak.

Helemaal volgens afspraak.

Keurig

Netjes en snel in huis

top - snel en zeer goed

Super goede service

Snelle levering van topprodukten

Goede kwaliteit verf gekocht van Koopmans,een topprodukt ,en ook nog eens super snel geleverd gekregen .

, goedkoop., Snel en ok!

Snel en ok!

Opgelost

Eerst teleurgesteld over een onvolledig product (stond er achteraf gewoon bij vermeld in de tekst op de site). Daarna mail contact gehad en mocht ik het retourneren. Overige producten die ik besteld had gewoon goed en netjes ontvangen.

delivery was scheduled for 01/10. we are 4/10 and not sent yet .....

delivery was scheduled for 01/10. we are 4/10 and not sent yet .....

Supersnel

Snelle levering en correcte afhandelkng

Geweldig en goede prijs

Op tijd geleverd

Uitgebreid assortiment, goeie prijzen, B keuze pakketdienst

Het gebruik van pakketdienst Packs vind ik een nadeel. Verder een prima webshop en snelle levering.

Snel besteld en snel geleverd

Makkelijk om te bestellen, en de volgende dag in huis. Goeie prijs en keurig verpakt verzonden.

Makkelijk te bestellen, goede website, ruim aanbod en zeer snelle levering!

Zeer goede ervaring met deze website en bedrijf wat er achter zit. De klant is zelfs in deze rumoerige tijd nog steeds KONING!

Snelle service zoals altijd en scherpe prijzen

Ben hier al enige tijd klant naar volle tevredenheid.

Vlotte levering

Vlotte levering

Het is niet wat ik ervan verwachte

Enige aanmerkingen: Volgens e mail na aankoop zou de bestelling bezorgt worden op 27 09 2022 tussen 11.00 en 18.00. De bestelling werd bezorgd op 30 09 2022. 13 00 uur. 3 dagen aan huis gekluisterd om bestelling niet mis te lopen. Deksel van bestrelling"anti rust compound" was los en open ca. i dl vet uitgelopen. Vet opzich is prima.

Vlotte afhandeling en zeer gunstig geprijsd.

Goed.

Na een bestelling geplaatst te hebben voor 16.00 uur werd er meteen actie ondernomen Goed te volgen t&t en de volgende ochtend werd het product al geleverd. Dus ze doen wat ze beloven Prima zaak

Klantgericht

Goede website, goede logistiek, komt afspraak na, communiceert goed over aflevering

Top, en snelle levering

Top, en snelle levering

Vlotte afhandeling én goede prijs.

Ik ben al jaren klant en het is mij altijd goed bevallen.

Net weer wat besteld.

Na bestelling binnen 1 dag geleverd en netjes verpakt

top

Doen wat ze schrijven!

Verf bestelling gedaan meerdere keren en netjes en goed verpakt aangeleverd gekregen en een duidelijke mail als iets niet op voorraad was.

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).