snelle levering goede communicatie

ik werd nog even gebeld nav de bestelling omdat er een fout in mijn bestelling zat. Netjes en accuraat geholpen. Fijn dat er wordt meegedacht.

Snel en super klantvriendelijk

Op dinsdag besteld en vrijdag was het zoals afgesproken bij ons in huis. Met de verzending is ons adres wel verkeerd ingevoerd, maar na een belletje is de vervoerder toch nog een keer langsgekomen. Daar bleek dat een product niet meegenomen was o.i.d. en heb ik contact gezocht met vergroothandel. Die boden direct hun excuses aan en hebben het restant van onze bestelling met spoed verzonden. Op zaterdagochtend stond de bezorger bij ons voor de deur met de verfblikken. Super goede en snelle afhandeling van de klantenservice!

klikken kopen klaar

precies zoals het hoort

Perfecte Snel geleverd

Keurig

Goed spul! Goede service Snelle verzending

snelle levering goede transactie

snelle levering goede transactie

Goede en snelle levering van een super product

Snel en eindelijk een bezorger die wacht!!

Goede service! Bovendien eindelijk een bezorger die even wacht totdat er wordt opengedaan!!

Een TOP bedrijf

Ik maak al jaren gebruik van deze leverancier. Alles is beschikbaar en de volgende dag in huis met prijzen waar je gelukkig van wordt!!!

Goed en snel geleverd

Zeer goed.

Snel en betaalbaar

Snel en betaalbaar, makkelijke overzichtelijke site

snelle goede service

bestelling werd iedere keer de volgende dag bezorgd.Toen ik mailde dat ik de factuur kwijt was werd die direct toegestuurd. Aanrader!

Bestelling in mijn bezit, na actie Verfgroothandel

Mijn bestelling werd snel in behandeling genomen, zou na 1 dag bezorgd worden. dat gebeurde ook maar niet op het juiste adres. De servicedesk Verfgroothandel wist snel te achterhalen waar de bestelling was gebleven. Mijn dank daarvoor. Precies een week later is de verf in mijn bezit. Niet de groothandel maar de pakketdienst moet correcter.

Zou moi zijn als je na plaatsen van de bestelling dat je kan op de zelfde tijd de vergetende benodigheiden alsnog zonder extra post kosten bij bestelen

super

Alles ging vlot.

Super snelle levering

Al diverse malen besteld en de volgende ochtend vroeg al afgeleverd.

Alles prima geregeld.

Alles prima geregeld. Netjes op tijd.

Spelen betrouwbare levering

Zie bovenstaande motivatie.

goede prijs en professioneel

dit was de eerste keer en niet de laatste keer.

Alles prima geregeld

Prima op tijd

Top zaak!

Bestelling is keurig geleverd.

Eigenlijk heel goed.

DE verkeerde verf werd geleverd. Ik belde en een vriendelijke dame regelde onmiddellijk de juiste bestelling, die ik de volgende ochtend ook ontving. De chauffeur nam de "verkeerd" geleverde verf mee terug. Hoop dat die weer in Sneek is aangekomen (20 min later kwam er een andere vrachtwagen om de verf op te helen, maart die was dus al verstuurd).

nette prijs en snelle service

gewoon prima geregeld

Direct en op tijd geleverd

Zie boven

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).