Superrr

Prima ervaring..

Verf was snel in huis. Netjes gecomminiceerd.

Handige site super snel geleverd

zeer goed

uitstekend

Kreeg netjes bericht Stond keurig klaar Ging snel En een goede prijs

waardeloos

heb nog nooit zulke oude troep mee gemaakt sorry dit willen jullie graag weten nou bij deze

snelle levering, goede prijs

snelle levering, goede prijs

Eenvoudige webshop en snelle levering.

Snel via Google gevonden, bestelproces uiterst duidelijk en snelle levering door koerier.

Goedkoop, snel en goed

Deze winkel was voor het product dat ik wilde hebben de goedkoopste. Makkelijk besteld en het werd snel afgeleverd. Aanrader dus.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

beregoed

Zoals twee beren broodjes smeren.

Prima service en snelle levering! Helemaal top!

Goede en snelle service

Bestel zeker vaker iets via de site

Verf snel geleverd

Verf snel geleverd

Snel verzorgd

Mijn bestelling werd snel verzonden .helaas ging het daar ergens fout .het verfblik was heel erg gedeukt en het scheelde niet veel of de randen waren open gescheurd. Er is volgens mij mee gegooid of het pakket is gevallen .dit is helaas een minpunt .zou ik er nog eens iets bestellen ?? Jazeker .ken beuren

Service en product waren snel afgehandeld

klantonvriendelijk

Een half uur na bestelling geannuleerd. Maar was helaas al verpakt en stond op pallet voor transport. Kon absoluut niet teruggedraaid worden. Acht dagen later komt eindelijk de verkeerde bestelling aan. Conclusie: het stond niet klaar voor transport / smoesjes.

Goeie snelle service

Goeie snelle service

wat ik besteld heb , heb ik netjes thuis ontvangen

vrij snelle levering

vrjj snelle levering Jammer dat er 1 van de twee 2,5 L blikken flink ingedeukt was, deuk van 10cm doorsnee, en nog andere deukjes in die blik.

Prima verf.

Gped

Snelle correcte levering

Via Google gevonden zag er betrouwbaar uit. Producten zijn zeer snel en correct geleverd.

Snelle en correcte levering.!

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).