Super alles top inorde !!

Alles keurig. Zoals het moet zijn. Geen opmerkingen.

Gewoon goed

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering

Top team

Heb al een paar bestellingen bij verfgroothandel gedaan en zeker nog niet de laatste. Snelle levering binnen de drie dagen in huis. Ik woon in België. En ook niet onbelangrijk ze zijn goedkoop.

producten zijn snel geleverd.

Ervaring was super. Gelijk goede product en snelle levering.

Mooi op tijd geleverd!

Zeer tevreden !

super!

heldere site, en zeer snelle levering, kortom betrouwbaar

Nou gelukkig is het geleverd zoals het hoort, maar product is voor mijn poort gezet in het zicht

Iedereen had het geleverde kunnen menemen zonder dat ik er iets van had gemerkt, het gaat hier wel om 150,00€ , jammer dat het zo heeft moeten lopen , maar nogmaals wel geleverd Gr john

doen was is beloofd

Ontvangen wat is besteld, binnen de afgesproken termijn.

Snel geleverd. Mooi verpakt.

Helemaal goed.

Prima afbeitmiddel, goede service

Prima afbeitmiddel voor aluminium boot. Bestelling duurde iets langer, dat stond wel op de website maar niet in de webshop, dus mijn eigen schuld dat ik ongeduldig was. Toch netjes binnen 2 dagen in huis.

Zeer klant vriendelijk

Zo als altijd netjes geregeld.

Stipt geleverd

Prima club komt hun gemaakte afspraken volledig na een tien

Heel goed!

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de levering top gewoon

super

snel geleverd - super

Snelle en correcte levering van de bestelde verf

Hier kan ik wel weer eens een bestelling plaatsen.

De epifanus mooi op het dek gezet, ondanks het feit dat er niemand aan boord was.

Prima! Geen geleuter over een ander afhaalpunt.

Geleverd wat ik besteld heb.

Keurig op tijd geleverd wat ik besteld heb.

Goed geregeld!!

Snelle levering keurig verpakt

Gewoon goed

Communicatie heeft de doorslag geven.

Ik moest eerst worden overtuigd of als ik een bestelling zou doen of ik wel de juiste mengverf kon bestellen. Door een vriendelijke mailwisseling werd ik overtuigd en heb de bestelling gedaan. Keurig geleverd.

Verf van prima kwaliteit bezorging wat minder

De muurverf is perfect. Maar heb nooit bevestiging gehad wanneer het bezorgd zou worden terwijl er in de eerste mail was aangegeven dat er een mail gestuurd zou worden met de dag van van bezorgen. Dit is helaas niet gebeurd en was ik gelukkig thuis.

Supersnelle levertijd!

Ik had hardwaxolie voor mijn eiken vloer nodig en ik vond bij Verfgroothandel.nl de beste prijs. Dag erna al geleverd. Tijdens het aflakken had veel te weinig om de vloer 2x te doen. Snel bij besteld en wederom de volgende dag in huis! Dit keer al om 10.00 uur! Dus ik kon gelijk verder met de 2e laag waardoor ik de dag erna alweer op de vloer kon lopen en alles perfect aansloot en geen vertraging op liep. Kortom prima ervaring met verfgroothandel.nl! De volgende keer bestel ik er zeker weer!

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).