Prima! Snelle verzending!

Zeer tevreden. Product was snel ontvangen.

snelle en correcte levering

Mijn eerste aanschaf, zeer tevreden

Prima service. Vriendelijk aan telefoon

Vlotte levering, Prima prijs. Jammer dat verzendkosten niet wat lager zijn

Zeer snelle levering

Binnen 1 dag geleverd Top

Correcte en tijdige afhandeling.

Wat een fijne snelle afhandeling van bestelling zonder problemen

Gebruiksvriendelijke site, duidelijk en zonder veel extra moeite als account aanmaken een bestelling plaatsen die de volgende dag in huis is.

Een prima site met goeie spullen

Snel opzoeken en een duidelijke communicatie over de bezorgtijd.

Perfecte service en kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit tegen een prima prijs.

Prima snelle levering

Goed product, scherpe prijs, keurig aan de deur afgeleverd.

Genoeg keuze van kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs. Compliment voor de transporteur / bezorgdienst. Ik heb nog nooit een gedeukt blik verf gekregen. Top.

Altijd keurig op tijd en correct afgeleverd

Goede materialen en snelle levering.

Product nooit ontvangen.

Mijn product nooit ontvangen, kan ook aan het post bedrijf liggen, maar ze kiezen er zelf voor om niet met post Nl te werken

Goede producten en snelle levering.

Ik ben dik tevreden maar had graag meer keuze in verfkwasten (verschillende dikte/breedte).

Snel en behulpzaam

Snel en behulpzaam

ik ben tevreden

Ik wist welke verf ik hebben wou, via het merk heb ik het snel gevonden, bestellen ging vlot en de levering was zoals je dat mag verwachten.

Cc

Vlotte snelle en juiste levering

Heel tevreden

Was heel snel geleverd. Super bedankt!

Snel!

Als kanttekening wil ik toch meegeven dat als je iets vergeet en binnen 15 minuten opnieuw invoert dit niet bijgeleverd kan worden. Moet toch in het systeem samengevoegd kunnen worden. Er rijden nu twee busjes. Beetje jammer en niet erg duurzaam. Verder snelle levering.

Prima ervaring

Ik had deze verf eerder bij u in de winkel gekocht. De keuze verf was daardoor gemakkelijk! De bestelling ging prima en de verf werd al na een paar dagen bezorgd, perfect!

Overzichtelijk en makkelijke website

Mooie site snelle levering

Gevonden op de site wat ik zocht betaald 2 dagen later in huis.

Goede producten, goede prijs en goed advies

Prima advies en goede producten

Absoluut een aanrader

Al vaker iets besteld en ook nu weer een zeer positieve ervaring. Goede website, ruim aanbod, zeer lage prijzen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de verwerking van je bestelling. En ze doen wat ze beloven: op tijd besteld, de volgende dag geleverd.

Goed en op tijd binnen gekomen, prima kwaliteit.

Alles volgens afspraak verlopen, aanrader!

Wat een snelle service.

De ene dag besteld en de volgende dag in huis, geweldig!!!!

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).