Ruime keuze en snelle levering Wat beperkte keuze in kwasten maar dat is geen verf....

uitstekend

Het product wat ik nodig had , bijzonder snel geleverd!

Goede prijs, snel geleverd

Prima prijs voor de 5L aceton, en was snel geleverd

Goed overzichtelijk van benodigde spullen en snelle en keurige levering

Gewoon goed

Alles is prima geregeld. Dus ben ik zeer tevreden.

Prima prijzen en goede service

Twee van de vier verfemmers waren tijdens transport bij de transporteur beschadigd geraakt, er werd tijdig ingegrepen waardoor ik alsnog snel over de benodigde verf kon beschikken vrijwel zonder vertraging op te lopen.

Telefonisch contact gehad en goed geholpen. Wel vreemd dat ik als particulier 8 blikken Sikkens verf heb gekocht van 2 en half liter en dat er geen roerhoutjes bijgeleverd worden of iets extra als kadootje.

Prima service. Snelle levering en conform bestelling.

Voor het eerst via verfgroothandel.nl besteld. De levering kwam snel en precies zoals besteld. Zeer tevreden.

Snel nodig, precies de kleur en super service!

Werd voor de juiste lak voor onze polyesterboot van het kastje naar de muur gestuurd. Maar kon voor mijn kleur nooit het juiste adres vinden tot ik jullie vond via Google. Heb uitgelegd dat de kleur meeste lijkt op sigma 4021 en deze werd geleverd. Amper kleurverschil en volgende dag al in huis. Ik beveel jullie bij ieder aan. Ook telefonisch veel advies gekregen.

Jullie komen goed uit de verf!

Goede prijskwaliteit, snelle correcte levering in stevige verpakking...Zeer tevreden.

Artikel niet voorradig, na een maand niks gehoord zelf maar contact opgenomen

Inmiddels artikel binnen, communicatie kan beter

Snelle goede levering voor goede prijs

Snelle goede levering voor goede prijs

goede service, prettige bediening

Door Corona nu bestellen via internet en daarna afhalen. Is een veilige en goede manier

Keurig op tijd geleverd

Goed bedrijf keurig op tijd de complete bestelling

Snelle levering, genoeg keuze

Genoeg keuze, en snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering !

Snelle levering, makkelijk bestellen

Super snelle levering en een makkelijk bestel systeem

Geen toelichting nodig

Heel goed advies

Ik wist niet wat voor verf ik moest bestellen kreeg toen heel goed advies en dat werkte perfect op mijn boot. Een perfect resultaat. MIJN DANK IS DAN OOK HEEL GROOT

Goed en duidelijk

Snelle levering Wordt goed op de hoogte gehouden mbt Van de levering

Snel en goedkoop

Snelle service, goede prijs. Ik zal de Verfgroothandel iedereen aanbevelen!

Snelle levering.

Zeer goed.

Snelle en correcte levering.

Perfect - het kan niet sneller

Perfect - het kan niet sneller - levering belooft en altijd op tijd - 5 leveringen op tijd - graag tot de volgende keer

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).