levering goed ontvangen

De levering is netjes ontvangen in stevige doos. Materialen makkelijk te gebruiken.

Snel geleverd!

Goed, snel, goedkoop!

Prima levering. Correct en tijdig! En dan nog niet de duurste ook, als “toegift”!

goede levering

Ik heb eigenlijk altijd al goede ervaring met de verfgroothandel. Ook deze keer alles goed.

what you is what you get!

idem als hierboven

Slechte levering

Blijkt dat de fout bij PostNL ligt. Sorry jongens jullie doen het goed.! Altijd professioneel

Snel en correct

Snel en correct. Niets aan toe te voegen

Goede service, snelle levering!

Snelle levering, goed verpakt

Wat je van een webwinkel verwacht,

Kitkokers zonder spuitmond

Ik kreeg twee kitkokers Sikaflex 295UV zonder spuitmonden geleverd. Daarom maar drie sterren. De levering was wel goed verpakt en op tijd bezorgd.

Goedkoop

Zeer snelle verzending

Goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer snel in huis!

Prima afgehandeld

Prima afgehandeld

Snelle levering ,prijzen niet slecht

prima levering volgende dag bezorgt

goede ervaring

Hele goede service en top servicedesk

Ik werd snel op de hoogte gebracht van een vertraging door een bestelling die er niet meer was bij de leverancier, ze hebben me goed geholpen met alternatieven en daarna ervoor gezorgd dat de bestelling zsm bij me kwam.

Snelle levering erg tevreden

Snel en correct

Topaflevering

Het schuurpapier was op tijd binnen zodat ik het direct mee kon nemen naar mijn klus

Goede webshop

Nette prijzen, snelle levering

Super slecht!

Heb een bestelling gemaakt online euro kom ik op een bedrag van 526,76 Ik besluit di op te halen in de winkel daar ik in Sneek was bestel exact hetzelfde kom ik op een bedrag van 560,64 een verschil van 33,88 euro! Medewerker is totaal niet geïnteresseerd om dit bedrag even te bekijken, geeft ook geen verklaring. Kon hem niks schelen zo te zien. (hebben daar de afgelopen maanden meer dan 2500 euro aan verf gehaald allemaal online!) Kom ik thuis 2 uur later maak de zelfde bestelling wat schets mijn verbazing kom ik op een bedrag van 523,95 !!!! Schiet mij maar lek is dan een gezegde. Maar ik heb het wel gehad met jullie ! Er zijn zat online verfwinkels. Dus wees gewaarschuwd klant !

gewoon heel goed.

gewoon heel goed.

Overzichtelijk en duidelijke site, Met uitleg over de producten, en goede prijzen.

snelle levering, kosten de helft met de bouwmarkt

Goedse snelle levering en ondanks verzendkosten goedkoper dan de bouwmarkt.

snel besteld ,,mooie prijs en prima bezorgd

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).