Wederom top

Ik had zelf een fout gemaakt omdat ik niet goed naar de geleverde producten had gekeken en stuurde daarop een mail. Op deze mail werd direct goed gereageerd. Moest zelf na ontdekken dat ik toch de juiste producten had gekregen een excuus maken. Volgende keer bestel ik weer met veel vertrouwen bij verfgroothandel.

Snelle levering zonder problemen

Snelle levering zonder problemen

Nette en snelle bezorging

Prima en snelle levering!

Vriendelijk en behulpzaam

Ik had een foutje gemaakt bij de bestelling. Geen probleem , zo geregeld.

Snelle actie vandaag bestellen morgen in huis. Pakket zoals verwacht. Tevreden klant. Tot de volgende keer

Goede verf en snelle levering

Het enige nadeel met de levering is dat je bericht krijgt dat je pakketje tussen 9.00 en 18.00 uur aankomt. Het kwam inderdaad om 17.45 uur aan voor de Pasen. Heel jammer dat je via track en tracé geen specifieker tijdstip (of net als bij PostNL tussen 2 uur) binnen krijgt. Een hele dag aanwezig zijn voor 2 potjes verf dus ........

Het goede product snel geleverd!

Goed product en snel geleverd! Ik ga hier vaker bestellen!!

zeer snelle levering van een goede kwaliteit

Levering ontvangen 24 uur na bestelling

prima, namen ook de telefoon op!

Prima ervaring, toen ik vragen had over de leverbaarheid werd gewoon direct via de telefoon antwoord gegeven en partij was keurig op afgesproken moment in huis.

Keurig op tijd geleverd!

Ze leveren keurig op tijd. Alles netjes in één doos.

Goede kwaliteit voor een goede prijs en goede levering

Hebben verf besteld en wat er gezegd werd, deed men ook. Verf is van uitstekende kwaliteit en waren er oprecht heel blij mee.

Duidelijke site snelle levering

Prima geregeld. Snel en overzichtelijke site

super goede service en communicatie

super goede service en communicatie

Gewoon weg in alles perfect

Snel eerlijk betrouwbaar tegen een redelijke prijs.

Snel geleverd. Helaas zelf verkeerde kleur gekozen maar retour procedure is ook uitstekend.

Snelle en juiste levering.

Prima voor elkaar!

Alles was goed geregeld en prima voor elkaar.

Perfect en heel snel

Precies goed en lekker optijd, ik ben heel tevreden, zeker een aanrader deze verfwinkel

Snel, maar niet netjes

Transport gooit de spullen zo voor de deur, ondanks dat wij thuis zijn.

Goede prijs kwaliteit.

Goede verf. Kwam alleen een dag te laat.

Snel en goed

Mooie prijs. Snelle levering. Nu nog het produkt gebruiken. Tot nu toe top!

Snelle betrouwbare leverancier

Prima op tijd

Gaarne voor verf een roerstok toevoegen.

Zeer goed ervaring

Snelle levering, goed ingepakt,correcte afhandeling

Altijd snelle service

Betrouwbaar, goede kwaliteit prijs verhouding, service is super ook bij problemen worden deze professioneel en snel opgelost

Klompenmakersstraat 14

8601 WR Sneek

Over Verfgroothandel.nl

Opgericht in 1992, en sinds 2006 ook actief op het internet, met de website's Bootverf.nl en Verfgroothandel.nl. Inmiddels behoren wij bij de grootste internet-verkopers van verf van Nederland, en noemen onszelf 'internet verfgroothandel'. Dit mede vanwege ons lage prijsniveau (groothandelsprijzen).